Review: Boxer, de mini robot

boxer robot

Ik ben verliefd! Hij is klein, zwart en hij heet Boxer. Boxer is een mini robot die spelletjes met je kan spelen, daarbij maakt hij ontzettend schattige en grappige geluiden en hij kan zo ontzettend veel dat je er de hele dag mee kan blijven spelen. En nee, dan overdrijf ik niet!

Boxer

Boxer is dus een kleine, interactieve robot. Zodra je hem uit de doos haalt hoef je hem alleen maar even aan te zetten en je kan er al mee spelen! Ideaal! We haalden hem uit de doos en hij begon meteen rondjes door de kamer te rijden, zijn vrolijke oogjes gingen alle kanten op en ik kon niets anders dan lachen. Wat een leuk ding! Bij de Boxer zitten 10 game-kaarten, een afstandsbediening, een interactieve bal, een USB oplaadkabel en niet te vergeten een handleiding, want die heb je in het begin wel nodig. Boxer is geweldig voor kinderen vanaf 6 jaar en stiekem ook erg leuk voor volwassenen 😉 Hij is verkrijgbaar in het blauw of zwart en met de bijgeleverde kabel kan je hem makkelijk aan je computer opladen.

boxer robot

Modus voor afstandsbediening

De afstandsbediening schakel je in door op een stunt-knop bovenop te drukken. Als je de afstandsbediening op Boxer richt, dan kan je hem besturen. Met de joysticks kan je Boxer naar voor, achter, links en rechts laten rijden en de knoppen links en rechts zijn voor stunts. Zo maakt hij bijvoorbeeld een salto als je beide knoppen tegelijk indrukt.

mini robot

Speelmodus

Boxer reageert zelf op zijn omgeving. Met zijn vier IR sensoren voelt hij waar jouw hand is en zo kan je hem kunstjes laten doen. Als je achter Boxer met je hand naar hem toe beweegt dan maakt hij een wheelie, Je kan hem je hand laten volgen en als je hem heen en weer schudt dan wordt hij duizelig en rijdt hij gekke rondjes terwijl zijn ogen heen en weer gaan, super grappig. Als je over zijn wieltjes wrijft dan moet hij lachen want dat kietelt.

boxer

Game-activiteitsmodus

Bij Boxer zitten tien activiteitenkaarten. Hiermee kan je samen spelletjes spelen. Aan de ene kant van de kaart staat de afbeelding met het spel, aan de andere kant zie je een barcode. Die is voor Boxer. Plaats boxer met zijn wieltjes op de aangegeven plaats op de kaart en druk op de knop achterop Boxer. Boxer zal de kaart scannen door er overheen te rijden en dan kunnen jullie het spel spelen. Hoor je een piep na het scannen, dan is de kaart  niet goed gescand en kan je het opnieuw proberen. Met de kaarten kan je onder andere voetballen, bowlen, ping-pongen, dj-en en hij kan zelfs vragen voorspellen! Super leuk!

boxer robot

App-modus

Boxer heeft nog meer gave functies, die je kunt inschakelen door de Boxer app te downloaden. Zo staan daar bijvoorbeeld nog meer activiteitenkaarten in waarmee je extra spelletjes kan spelen, je Boxer eten kan geven en nog veel meer. Hoe meer je via de app met hem speelt, hoe meer activiteitenkaarten je krijgt.

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.