Buurman en Buurman Winterpret

buurman en buurman

“En eind van de week is er zelfs kans op een winterse bui”. Ik kan bijna niet geloven wat ik hoor. Maandag liepen we nog in onze zomeroutfits buiten en nu hoor ik op de radio dat er alweer kans is op een winterse bui?! April doet wat hij wil, zullen we maar zeggen. En met die winterse bui buiten kruipen we binnen dus maar lekker onder een warm dekentje, terwijl we naar een gezellige winterse dvd kijken. Buurman en Buurman – Winterpret!

Sinds vandaag zijn de nieuwste afleveringen van Buurman & Buurman ook uit op dvd. En ook al zitten we midden in de lente en lijkt de winter nog ver weg, deze dvd ‘Winterpret’ is in elk jaargetijde leuk om naar te kijken. Aangezien mijn kinderen nog steeds Sinterklaas – en Kerstliedjes zingen, maakt het voor hen al helemaal niet uit waar ze naar kijken. Als het maar leuk is, en dat is hij zeker, deze dvd van Buurman & Buurman.

Zoals we gewend zijn van dit komische duo, zijn te een uur lang te bewonderen in allemaal korte filmpjes. Ideaal voor de allerkleinsten, die de aandacht niet te lang vast kunnen houden. De buurtjes maken zich klaar voor de winter, maar uiteraard gaat er weer van alles mis. Al klungelend en stuntelend bereiden ze zich voor op de feestdagen en hoe goed ze alles vooraf ook bedenken, natuurlijk loopt er niks volgens plan. Maar zoals we ook van ze gewend zijn, komt alles uiteindelijk weer helemaal goed. Ajeto!

Onze meiden vonden de dvd erg leuk. Vooral Aukje heeft veel gelachen om het gestuntel van de buurmannen. En na het kijken van de dvd werden alle grapjes natuurlijk nagedaan. Het leuke aan Buurman & Buurman vind ik dat je als ouders ook heel goed mee kunt kijken. De humor is leuk voor jong en oud en er zitten ook verstopte grapjes in die de kinderen niet altijd begrijpen, maar wij als volwassenen wel. Erg leuk!

buurman en buurman winterpret

WIN!

Ik mag twee dvd’s van dit heerlijke duo weggeven. Wil jij kans maken op een dvd? Laat dan een leuke reactie achter. Als je me volgt op Instagram en Facebookmaak je extra kans. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 16 april. Op 17 april krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Gefeliciteerd Esther en Liesbeth. Veel plezier ermee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.