Lilou gaat overal naartoe – review *

Lilou gaat overal naartoe
Ik kijk op Emmi’s verlanglijstje en zie vooral baby’s. Heel veel baby’s. Als ik aan haar vraag waarom ze nog meer baby’s vraagt aan de Sint, kijkt ze me met onschuldige ogen aan: “Maar ik vind baby’s gewoon zo leuk”. Tja, wat kan je daar nog tegenin brengen? En de Sint kijkt naar wat de kinderen willen, niet wat de ouders willen 😉 En dus wordt er hier gewoon nog een baby aan de verzameling toegevoegd, maar dit is geen gewone baby…

Baby’s

Dat Emmi gek is op baby’s lijkt me duidelijk. We hebben er al zo ontzettend veel, in allerlei soorten en maten. De speelkamer ligt ook vol met alle accessoires die bij al die verschillende baby’s horen. Ik moet toegeven, ze speelt er ook wel erg graag mee. Het liefste neemt ze haar baby’s ook overal mee naartoe, maar dat is vaak wat lastiger met grote poppen. Want we weten allemaal hoe dat gaat, na een kwartier loop je meestal zelf met de baby onder je arm terwijl je kind allang weer haar handen vrij heeft voor andere dingen 😉

little love lilou

Lilou gaat overal naartoe

Daarom is deze baby zo leuk, want deze heeft gewoon haar eigen tasje! De babypop heet Lilou en de naam zegt het al, ze gaat overal mee naartoe. Ze past, samen met haar accessoires, precies in het schattige eenhoorn tasje. Daardoor wordt het meenemen van Lilou ineens een stuk makkelijker. Wil je kind haar niet meer dragen? Dan stopt ze haar gewoon terug in haar tasje. De tas kan om de schouder van je kind en zo hebben jullie toch allebei je handen vrij. Superhandig!

Lilou gaat overal naartoe

Spelen en verzorgen

Maar Lilou is geen gewone babypop, Lilou wil ook graag echt worden verzorgd. Als je de tas openmaakt, wordt het ineens een bedje voor Lilou. Leg je haar met haar hoofdje op het kussen, dan zal ze haar oogjes sluiten en in slaap vallen. Geef je Lilou haar speentje of flesje, dan maakt ze schattige geluidjes. Als je op haar buikje drukt, dan hoor je leuke liedjes of vrolijke reacties en zal haar hoorn oplichten. Wil je Lilou meenemen? Dan zet je haar in de tas en haar hoorn zal er in allerlei vrolijke kleuren bovenuit steken.

Lilou gaat overal naartoe

Accessoires

Lilou heeft naast haar eenhoorn tas, ook nog een schattig knuffeltje bij zich. Verder heeft ze nog een schone luier, een flesje, dekentje en fopspeen. Zo kan je kindje Lilou echt verzorgen als een echte baby. Enne, is je kindje haar baby even beu 😉 dan laat je Lilou lekker thuis en stop je gewoon andere dingetjes in de tas. Alles kan. Ik weet zeker dat er hier in huis een meisje in ieder geval heel erg blij mee gaat zijn!

eenhoorn tasje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.