De nieuwste rage: Party Popteenies

Party Popteenies“Mama kijk er zit een poppetje in!” Enthousiast keek ze naar de confetti op de grond om te ontdekken dat daar nog een verrassing tussen lag. Ik weet niet hoe het met jouw kind(eren) zit, maar die van ons zijn dol op rommel maken, glitters, confetti, verrassingen en confetti. En laten de Party Popteenies dit nu allemaal hebben…

Party Popteenies

Ken jij de nieuwste rage al? De Party Popteenies? Dit zijn eigenlijk de welbekende partypoppers, (confettikanonnen) maar dan voor kinderen en met een extra verrassing erin verstopt. Super leuk toch?! Als je een Party Popteenie koopt dan verwijder je eerst al het plastic. Daarna draai je aan de onderkant van de popper de totdat de confetti je om je oren vliegt. Als je bent bijgekomen van de schrik 😉 kan je kijken welk poppetje er uit de popper omhoog is geschoten. Achter de tweede draaischijf zitten nog leuke bijpassende accessoires en tussen de confetti die inmiddels overal ligt, vind je ook nog leuke bijpassende confettivormen.

Rainbow Unicorn, Cutie Animal en Winter Wonderland

Bij elke Party Popteenie zit een kaartje waarop je kan aanstrepen welk poppetje je hebt gekregen. Ideaal voor de echte verezamelaars, zo zien ze in één oogopslag welke poppetjes ze nog missen. De Popteenies zijn te koop in drie verschillende thema’s: Rainbow Unicorn, Cutie Animal en Winter Wonderland. Je herkent het thema aan de outfits, de accessoires en de confettivormen en er is voor iedereen wel een passend poppetje. party popteenies

Spaar ze allemaal!

In totaal zijn er 25 poppetjes en de aftekenkaart nodigt ontzettend uit om verder te sparen. Zo zie je altijd wel een mooie andere die je graag wilt hebben en blijf je kopen totdat je tevreden bent. Als je het mij vraagt het perfecte cadeau voor kinderfeestjes of voor Sinterklaas bijvoorbeeld. Je koopt de Party Popteenie namelijk al vanaf € 5,99. En heb je een poppetje dubbel? Dan ruil je toch gewoon met je vriendinnen?

Waar te koop?

De Party Popteenies worden aangeraden vanaf 4 jaar en zijn nu overal te koop. Je koopt een single popper al voor € 5,99. Je krijgt dan één Party Popteenie waarvan het thema een verrassing blijft tot het ontpoppen. Een double surprise popper voor € 11,99. Hierbij heb je dus twee popmomenten en zo heb je dus twee keer de fun! De party surprise box kost € 19,99 en hierbij ontvang je allerlei extra accessoires. Deze doos kan zelf ook worden gebruikt als decor voor de poppetjes. En tot slot de Poptastic Party Playset voor € 29,99. De naam zegt het al, een speelset met draaiende dansvloer, lampjes en een leuke lift. Hierbij krijg je ook een Part Popteenie en maar liefst 6 accessoires.

Had jij al van deze nieuwe rage gehoord?

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Party Popteenies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.