Win een Furreal Friends Rock-A-Too GESLOTEN

Rock-A-Too

“Mama hij zegt mij na!” Al lachend komt Aukje naar me toe gerend met de papegaai in haar handen. Ze laat hem zien en ondertussen begint hij enthousiast te kletsen en met zijn vleugels te klapperen. Wat een leuk ding! En ook hiervan mogen we er weer eentje weggeven…

rock-a-too

Een tijdje terug mochten we op bezoek in Amsterdam. Daar mochten we spelen met het allerleukste nieuwe speelgoed van Hasbro en al snel werd Aukjes aandacht getrokken door een vrolijke kletskous, de FurReal Friends Rock-A-Too. Deze vrolijke papegaai praat niet alleen graag, hij houdt ook van dansen en zingen en praat je zelfs na! Nadat we er even mee mochten spelen, ging hij niet meer uit Aukjes gedachten. Toen ze een paar weken geleden haar verlanglijstje voor Sinterklaas mocht maken, stond hij dan ook helemaal bovenaan.

rock-a-too

De FurReal Friends Rock-A-Too is een vrolijk gekleurde showbizz vogel. Hij is gek op aandacht en dat laat hij maar al te graag merken. Hij zingt en danst en kent wel meer dan 50 combinaties van geluid en bewegingen. Ben je met hem aan het spelen en laat je hem links liggen? Daan probeert hij je aandacht te trekken door naar je te fluiten of te gaan zingen. Als je op zijn snavel drukt dan praat hij je na. Erg grappig als je dit nog niet weet, zoals bij ons het geval was. Ineens hoorde ik mezelf terug, ik kwam niet meer bij!

Maar de Rock-A-Too kan je ook verrassen. Aai hem over zijn linkerwang en wacht af… Krijg je een kusje? Of gaat hij vrolijk dansen? Misschien zingt hij wel een liedje. Emmi vond de vrolijke papegaai maar eng in het begin, maar inmiddels is ook zij helemaal aan hem gewend en spelen zowel Aukje als Emmi regelmatig met de Rock-A-Too.

furreal friends papegaai

WIN!

Wil jij deze ontzettend leuke Rock-A-Too winnen? Laat dan in een reactie weten dat je mee doet. Als je me volgt op Instagram en Facebook maak je een extra kansje. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 29 november. Op 30 november krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Gefeliciteerd Mandy, heel veel plezier ermee!

Doe je ook al mee met deze winacties van mijn mega winweek:

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.