Win een Trybike Steel 2-in-1 ter waarde van € 129,95 GESLOTEN

trybike

“Zou Emmi al op de loopfiets passen?” Nog geen twee weken geleden stelde ik mezelf deze vraag. Nou hebben wij zelf een loopfiets met maar twee wielen, dus het is nog net een beetje te vroeg. Maar met deze gave Trybike kan je kindje al vanaf 15 maanden fietsen, omdat je hem zowel met twee als met drie wielen kunt gebruiken!

Een loopfiets is leuk!

Onze meiden zijn dol op fietsen. al vanaf het moment dat Aukje haar eerste loopfietsje kreeg was ze er niet meer vanaf te slaan. Inmiddels is de loopfiets ingewisseld voor een echte grote meidenfiets en kan ik niet wachten tot Emmi groot genoeg is om op Aukjes loopfietsje door de kamer te crossen. Zelf hebben we helaas niet zo’n gave 2-in-1 Trybike, maar een simpele loopfiets met twee wielen. Nog net een beetje te moeilijk voor Emmi dus we wachten geduldig af totdat haar beentjes wat gegroeid zijn 😉

Goed voor de motoriek

Nou zijn loopfietsen trouwens niet alleen heel erg leuk, ze zijn ook nog eens ontzettend goed voor de motoriek van je kind. Kinderen die veel met een loopfiets fietsen, zijn al zo gewend aan het bewaren van hun evenwicht dat de overstap naar een gewone fiets zonder zijwieltjes veel sneller gaat. Sterker nog, ze adviseren om niet eens met zijwieltjes te beginnen, omdat ze dat niet meer nodig hebben. Bij Aukje hebben we helaas wel de fout gemaakt om eerst een fiets met zijwieltjes te gebruiken, maar bij Emmi gaan we het zeker zonder proberen! Al duurt dat nog wel even.

2-in-1

Nou zijn er natuurlijk ontzettend veel loopfietsen te koop. Je hebt loopfietsen met twee wielen of met drie of vier wielen, maar de Trybike Steel 2-in-1 is zowel te gebruiken als loopfiets met twee wielen als met drie. Hoe ideaal is dat?! Al vanaf 15 maanden kan je kindje op de Trybike met drie wielen crossen en zodra hij wat ouder is en beter zijn evenwicht kan bewaren, maak je er een tweewieler van.

trybike

Trybike Steel 2-in-1

De Trybike ziet er niet alleen erg gaaf uit met zijn vintage uiterlijk, hij is ook nog eens kwalitatief ontzettend goed. Denk aan luchtbanden, sterk staal, een ergonomisch verstelbaar zadel, een unieke voetsteun en je kan zelfs de wielbasis korter of langer maken. De Trybike is geschikt vanaf 15 maanden tot en met 6 jaar, dus je hebt veel langer plezier van deze loopfiets dan van de meeste andere loopfietsen. De banden zijn extra breed, wat ervoor zorgt dat de kleintjes er al snel mee uit de voeten kunnen en er worden stickers bij geleverd zodat je de fiets nog verder naar wens aan kunt passen.

WIN!

Zou jij deze stoere Trybike Steel 2-in-1 in de kleur Vintage Green wel willen winnen? Laat dan in een reactie weten dat je mee doet. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de Facebookpagina van Aukjeswereld leuk vindt. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 22 november. Op 23 november krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

En kan je nou niet zo lang wachten? Dan kan je de Trybike Steel 2-in-1 voor € 129,95 online kopen bij Baby Plus.

Gefeliciteerd Ruud. Jij wint de Trybike voor jouw zoontje. Heel veel plezier ermee!

Doe je ook al mee met deze winacties:

Volg je mij al op Pinterest, Instagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.