Win een Candy Grabber Snoepmachine GESLOTEN

snoepmachine

“Mama mag ik een snoepje?” Wie herkent deze vraag niet? Hier is de afspraak dat Aukje altijd na schooltijd een snoepje krijgt, maar sinds kort is het pakken van het snoepje een hele uitdaging, want alle snoepjes zitten in onze nieuwe Candy Grabber Snoepmachine. En we mogen zo’n zelfde exemplaar weggeven! 

Ligt het aan ons of hebben grijpautomaten altijd een enorme aantrekkingskracht? Op kinderen, maar ook op volwassenen. Ik weet mezelf meestal te beheersen, omdat ik het ontzettend moeilijk vind, maar sinds kort kan ik mezelf elke dag uitleven op onze eigen grijpautomaat. Er zit alleen één klein nadeel aan, heel goed voor de lijn is deze automaat niet, want hij is helemaal gevuld met snoepjes! 😉

Een tijdje terug kregen wij de Candy Grabber Snoepmachine van Ditverzinjeniet.nl. Enthousiast vloog ik naar de winkel om allemaal lekkere snoepjes te kopen voor in de automaat. Bij thuiskomst bleek ik een beetje te enthousiast te zijn geweest, want ik hield ontzettend veel over haha. Maar ach, dat komt wel op! Ik vulde de snoepmachine, deed er batterijen in en schrok van de harde muziek die eruit kwam. Oké dat is een beetje jammer, kan ik niet stiekem in de keuken staan snoepen als de kinderen voor de televisie zitten, dat horen ze meteen…

snoepmachine

Bij de snoepmachine zitten plastic muntjes. Super leuk, want dat maakt het nog echter. Je kan pas beginnen met grijpen als je een muntje in de automaat gooit. Met de drie joysticks kan de de grijper sturen. Je kan naar voren en achteren, naar links en rechts en de grijper laten zakken of omhoog halen. Het werkt precies zoals een echte grijpautomaat. Aan het muziekje kan je horen hoe lang je nog de tijd hebt. Het muziekje gaat naar het einde toe namelijk steeds sneller spelen. Zo weet je wanneer je bijna klaar bent met je beurt.

snoepautomaat

Het is niet makkelijk om een snoepje uit de Candy Grabber te halen, maar dat is het bij een echte grijpautomaat ook niet! En oefening baart kunst, het gaat steeds een beetje beter. Gelukkig krijg je meer dan voldoende muntjes bij de snoepmachine om het lekker vaak te proberen. En zijn de muntjes op? Dan open je gewoon het klepje aan de onderkant en kan je weer opnieuw beginnen. Ideaal!

Dus, ben jij nog op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor 5 december of voor onder de kerstboom. Voor je partner, voor je lootje, voor de kids of misschien wel voor jezelf? Dan is deze Candy Grabber Snoepmachine van Cadeau.nl zeker wat voor jou.

WIN!

Wil jij deze ontzettend leuke Candy Grabber Snoepautomaat winnen? Laat dan in een reactie weten dat je mee doet. Als je me volgt op Instagram en Facebook maak je een extra kansje. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 28 november. Op 29 november krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Gefeliciteerd Brenda, heel veel plezier met snoep graaien 😉

Doe je ook al mee met deze winacties van mijn mega winweek:

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.