Win een Zoocchini badcape naar keuze (gesloten)

Zoocchini badcape

“Jaaaaaaaaa!” Als twee enthousiaste jonge puppies sprongen de meisjes op en neer. Ik kreeg nog niet eens de kans om de nieuwe eenhoorn badcapes uit de verpakking te halen en ze werden al uit mijn handen gegrist. De rest van de middag liepen er twee schattige eenhoorns door het huis…

Liefde voor eenhoorns

Als je een meisje van vijf bent dan zijn eenhoorns geweldig. Alles met een eenhoorn erop is bij voorbaat al leuk en moet worden gekocht. Dat kan natuurlijk niet, maar als het aan Aukje ligt dan zou dat wel moeten. Als je een meisje van twee bent, dan is alles wat je grote zus doet en interessant vindt erg leuk. Dus als je grote zus op en neer springt dan doe jij dat ook. En zodoende stonden er dan ook twee blije meisjes te springen toen ik de nieuwe eenhoorn badcapes van Zoocchini aan ze liet zien.

Voor na het bad

Normaal gesproken pak ik een xl hydrofiele doek, als ik de meisjes af wil drogen na het badderen. Die wikkel ik om ze heen en zo droog ik ze lekker warm af. Nu krijg ik niet de kans om een handdoek te pakken, want Aukje vraagt al voordat ze in bad stapt of ze met de eenhoorn afgedroogd kan worden. Ja hoor, natuurlijk kan dat. Ik snap het ook wel, de eenhoorn is lekker zacht, warm en natuurlijk ontzettend schattig. En voor mij maakt het niks uit waar ik haar mee afdroog.

Zoocchini badcape

Of in het zwembad

Ook als we gaan zwemmen neem ik voortaan de eenhoorn badcapes mee. Eerst nam ik altijd van die badcapes mee die over het hoofd heen moeten, maar onze meisjes hebben blijkbaar nogal een groot hoofd, want het aantrekken verloopt nooit zo heel soepel. De badcapes van Zoocchini zijn dan veel makkelijker, muts op, handen erin en je kindje wikkelt zichzelf zo lekker warm in de cape.

eenhoorn badcape

Zoocchini badcapes

De Zoocchini badcapes zijn gemaakt van 100% katoen en zijn lekker zacht. Ze zijn 127 cm breed en de ruglengte is 56 cm. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar, maar voor baby’s zijn er ook kleinere badcapes. Ze zijn praktisch voor na het bad, voor in het zwembad, voor op vakantie of gewoon om mee te spelen. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten badcapes, zoals een zeemeermin, piraat, haai, dinosaurus, uil, flamingo, konijn, zebra, hond of koe cape. Allemaal met hun eigen, schattige, geborduurde details.

Zoocchini badcape

Win!

Wil jij ook zo’n ontzettend leuke badcape van Zoocchini winnen? Laat dan in een reactie weten welke variant jouw voorkeur heeft. Als je me volgt op Instagram en Facebook maak je een extra kansje. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 7 mei. Op 8 mei krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Gefeliciteerd Donna, veel plezier met de badcape!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.