Win een Zingende Rainbow Dash GESLOTEN

zingende rainbow dash

My Little Pony fans opgelet! Kan jouw kindje alle liedjes uit de My Little Pony serie meezingen? Dan is deze Rainbow Dash iets voor jullie! Met haar coole zonnebril en hippe microfoon steelt ze de show, en jij kan met haar meedoen want ik mag een Zingende Rainbow Dash weggeven!

“Mama ik kan meezingen!” Enthousiast laat Aukje aan me horen dat ze via de microfoon met Rainbow Dash mee kan zingen. Ik vind het zo grappig om te zien dat Aukje hetzelfde doet als ik wanneer ik iets nieuws krijg, namelijk meteen uitproberen. Sommige mensen kijken eerst in de handleiding en weten dan precies hoe alles werkt, maar wij hebben daar dus geen geduld voor. En in dit geval kwamen we er ook zonder handleiding heel goed uit!

zingende rainbow dash

De Zingende Rainbow Dash kent wel vijf verschillende liedjes. Eén liedje is bekend van de film, eentje van de serie en daarnaast zingt ze dus nog drie andere liedjes die je misschien wel eens ooit in de serie hebt gehoord. Wil je naar het volgende liedje? Dan druk je op haar Cutie Mark. Zo kan je zelf kiezen welk liedje je wilt zingen. Als je de knop op de microfoon in drukt, dan kan je samen met Rainbow Dash zingen. Je hoort je stem dan ook echt via de microfoon terug, erg leuk! Ook kan je ervoor kiezen om helemaal alleen te zingen, of kiest ervoor om alleen te luisteren naar de zingende pony. En ken je de liedjes niet? Geen probleem, in de handleiding staan de songteksten. Zo kan je uit volle borst meezingen met je favoriete pony.

Maar Rainbow Dash kan nog meer. Ze heeft namelijk een prachtige zonnebril op haar hoofd. Zet je de zonnebril over haar ogen, dan kan we wel vijftien zinnen zeggen., ook deze zijn bekend van de serie. Zet je de zonnebril weer op haar hoofd dan stopt ze met praten en kan je weer gaan zingen.

zingende rainbow dash

Naast het zingen en praten is Rainbow Dash natuurlijk ook erg leuk om gewoon mee te spelen. Kam haar haren, maak vlechtjes in haar staart en speel samen de  spannendste avonturen na. Deze prachtige pony is ongeveer 20 centimeter groot en dus een fijn formaat voor kinderen vanaf 3 jaar. Je kan merken dat deze My Little Pony geliefd is bij vele kinderen, want hij is al op veel plaatsen uitverkocht. Blokker heeft er nog 6 (op moment van schrijven) voor € 28,99, maar ik geef er dus ook eentje weg dus wie weet heb je geluk!

WIN!

Wil jij deze Zingende Rainbow Dash winnen? Laat dan in een reactie weten dat je mee doet. Als je me volgt op Instagram en Facebook maak je een extra kansje. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 28 november. Op 29 november krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Gefeliciteerd Chantal! Heel veel plezier ermee!

Doe je ook al mee met deze winacties van mijn mega winweek:

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.