ZoomiZooz – Klim & Verken Boomhuis

Klim en verken boomhuis

“Samen spelen?” Met grote twinkelogen kijkt Emmi naar Aukje en hoewel het Klim en Verken Boomhuis eigenlijk als leeftijdsaanduiding 1 tot en met 5 jaar heeft, speelt Aukje stiekem maar al te graag met Emmi mee. Ik snap dat wel, hij is ook erg leuk!

VTech ZoomiZooz

Ken jij de ZoomiZooz van VTech al? Deze nieuwste lijn van VTech heeft maar liefst 24 schattige tuimeldiertjes die elk zijn eigen naam, verjaardag, sprekend snoetje en ondeugende uitstraling hebben. ZoomiZooz zijn los te koop, maar ook in sets van 3 of 6 stuks. Daarnaast zijn er ook vier verschillende speelsets te koop waar deze guitige tuimeldiertjes perfect in passen. Elke speelset heeft magische sensors waardoor de ZoomiZooz kunnen reageren. Zoals we gewend zijn van VTech, met leuke en leerzame liedjes, geluiden en lichteffecten. Super leuk!

klim & verken boomhuis

Klim & Verken Boomhuis

Een van de vier speelsets van de ZoomiZooz is het

Licht – en geluidseffecten

Zoals we gewend zijn van VTech zit ook het Klim & Verken Boomhuis vol met leuke lichtjes en geluiden. Als je een diertje op de Zoomi sensor plaatst hoor je vrolijke reacties die per diertje verschillend zijn. Druk op de toetsen om een zoekspelletje te spelen en om grappige geluiden en gezongen liedjes te luisteren. Er zitten twee verschillende volumestanden op en als er even niet meer met het boomhuis wordt gespeeld dan schakelt hij automatisch uit, handig!

boomhuis vtech
zoomizooz

Het ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis

Bij het boomhuis zitten vier tuimeldiertjes, aap, poes, koe en tijger. Het kost even een paar minuten van papa’s of mama’s tijd om de hele speelset in elkaar te zetten, maar als als eenmaal in elkaar zit ben je verzekerd van uren speelplezier. Doordat de ZoomiZooz op verschillende manieren van de glijbaan kunnen gaan, raakt je kindje niet snel uitgekeken op het boomhuis. Zijn alle diertjes verdwenen onderin het huisje van de glijbaan, dan zorgt een flinke druk op de knop ervoor dat de diertjes weer tevoorschijn schieten!

vtech boomhuis
klim en verken boomhut

Wat vinden onze meiden ervan?

Ondanks dat de leeftijdsaanduiding van het Klim & Verken Boomhuis 1 tot 5 jaar is, vinden zowel Aukje (6 jaar) als Emmi (2,5 jaar) het erg leuk om ermee te spelen. De vrolijke liedjes werken aanstekend en al snel zitten er twee dansende meisjes voor de boomhut. De roze poes is bij beide dames favoriet en deze zit hier dan ook het meeste op de magische sensor, maar gelukkig mogen ook de andere diertjes regelmatig even naar beneden glijden.

klim & verken boomhuis
ZoomiZooz

Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar!

Het ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis is genomineerd voor Speelgoed van het Jaar in de categorie 0 tot 3 jaar. Je kunt nog stemmen tot en met 3 november 2019 via de website van Speelgoed van het jaar! Met jouw stem maak je zelf ook nog eens kans om genomineerd speelgoed te winnen, super leuk!

Zoomizooz speelhuis

Waar te koop?

Het ZoomiZooz Klim & Verken Boomhuis is onder andere te koop bij Bol.com en bij de meeste speelgoedwinkels voor โ‚ฌ 49,95. Als aanvulling (decembertip!) zijn ook de Tol en Dol Krokodil, Swing en Speel Schommel, Reis & Leer Locomotief en de losse ZoomiZooz aanraders.

Ken jij de leuke ZoomiZooz al?

Lees ook onze Minnie Mouse Ijssalon review van Toet Toet Auto’s.

vtech boomhuis

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.