Mijn vriendinnetje is bevallen, en dit was mijn cadeau…

Mijn lieve vriendinnetje Suzan is bevallen! We waren samen zwanger en dat was zo leuk, fijn en bijzonder! Lekker samen klagen, vragen aan elkaar stellen, situaties vergelijken en lachen om de dingen die we niet meer konden. En inmiddels is ook zij dus bevallen en mocht ik de kleine knapperd al bewonderen. Ik nam natuurlijk een cadeautje mee, maar niet alleen voor de baby…

Als je op kraamvisite gaat dan is het erg gebruikelijk dat je een cadeautje meeneemt, dus er stond al een paar weken een grote, ingepakte speelgoed werkbank bij mij thuis, inclusief gereedschap en bankschroef. Maar ik vond eigenlijk dat mijn vriendinnetje ook wel een cadeautje verdiende. Ze had er hard genoeg voor moeten werken om dat mooie mannetje op de wereld te zetten, dus ik wilde haar ook graag verrassen met iets moois.

En toevallig kreeg ik precies op dat moment een mailtje met de vraag of ik iets bij LOVY uit wilde zoeken. Perfecte timing! LOVY is een webshop met handgemaakte, persoonlijke en unieke babysieraden, kindersieraden en mamasieraden mét of zonder naam. Van de mooiste materialen uit alle windstreken, zoals zilver, parels en edelstenen.

Bij LOVY kan je niet alleen terecht voor mooie mamasieraden, maar ook voor babysieraden (armbandjes, enkelbandjes en speenkoorden), kindersieraden (zowel voor meisjes als voor jongens) en voor prachtige moeder-dochter sets. Naast de bestaande collectie kan je ook je eigen sieraad samenstellen, ideaal! Zo kan je op deze ketting bijvoorbeeld ook een naam laten zetten. Omdat alle letters er met de hand in worden geslagen liggen de letters dieper, zijn ze donkerder van kleur en valt het beter op dan gegraveerde letters. Je kan zelfs nog uit zes verschillende lettertypen kiezen. Kortom, alle sieraden zijn stuk voor stuk prachtig en dat maakte de keuze dan ook niet makkelijk.Uiteindelijk koos ik deze ketting. Een prachtige, zilveren mamaketting met een mooie ronde hanger met de tekst: “Als liefde leven wordt, krijgt geluk een naam”. Super toepasselijk toch? In het midden hangt een mooi hartje van Swarovski kristal. Het mooie aan deze ketting is dat de tekst naar eigen wens aangepast kan worden. Zo kan je de ketting nog persoonlijker maken.

Mijn vriendinnetje vond de ketting prachtig en de eerste foto’s met ketting heb ik inmiddels al voorbij zien komen. Hopelijk gaat ze de ketting met veel plezier dragen, maar dat gaat vast goed komen!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.