Win! Smackies special edition

smackiesOm de een of andere reden is het gooien met spullen voor veel kinderen erg interessant. Best wel jammer voor ze, dat de meeste ouders het hier niet zo mee eens zijn. Speelgoedfabrikant Goliath bedacht daar iets op en kwam met Smackies op de markt. Speciale shuttles met een zuignap, waarmee je lekker binnenshuis mag gooien…

Heeft jouw kind er ook zo’n genoeg van dat hij in huis niet met de bal mag gooien? Of is jouw kind nog te klein om te darten maar doet hij niks liever dan dat? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Smackies zijn shuttles met aan de onderkant een zuignap. Als je ze ergens tegenaan gooit, dan blijven ze plakken. Super leuk!

In de Smackies set die ik weg mag geven zitten vier gewone Smackies (oranje, blauw, paars en groen) en één special edition Smackie. Dat kan een glitter Smackie zijn, een glow in the dark Smackie of zelfs een gouden Smackie. Verder zitten er nog vijf doelwitten in de doos. Deze kan je op een glad oppervlak plakken zodat je een echte wedstrijd kan organiseren. Zo kan je zowel alleen als met anderen spelen met deze Smackies.

Wil jij deze leuke Smackies set winnen? Laat dan in een reactie weten voor wie je meedoet. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de facebookpagina van Aukjeswereld leuk vindt, het bericht wil delen en/of iemand wil taggen die deze set ook wel wil winnen. Je kan meedoen met deze winactie tot en met 27 april. Op 28 april krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes!

p.s. Heb je het artikel van vanochtend ook al gezien? En straks om 15.00 komt er nog een winactie online.

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.