Win! Een sleepyhead van Babyplus.nl!

sleepyheadWil jij veilig samen slapen met je kindje? Of je kindje lekker knus in de wandelwagen of in de box leggen?  Deze week maak je heel de week kans op deze prachtige sleepyhead van Babyplus.nl, ter waarde van € 159,95! De oplossing om veilig samen te slapen en ideaal om overal mee naartoe te nemen.

Een sleepyhead, drie jaar geleden had ik er nog nooit van gehoord. Samen slapen met je baby was gewoon geen optie want dat was gevaarlijk. Toch heb ik me er wel eens schuldig aan gemaakt hoor, gewoon, per ongeluk in slaap gevallen tijdens het voeden, of het stiekem ook wel heel gezellig vinden met zo’n klein mupke in je armen. Maar tussen ons in dat hebben we nooit aangedurfd. Sleepyhead maakt samen slapen wel veilig. Door de stevige randen kan je niet op je kindje rollen en kan je kindje ook niet wegrollen, zijn hoofd stoten of klem komen te zitten tussen de dekens. Sleepyhead is uitvoerig getest en gemaakt van de meest ademende materialen. Er zit geen elastiek in dat open kan springen maar een veilige sluiting die uit veiligheid vanzelf openspringt wanneer er teveel gewicht tegenaan komt. Super veilig dus. De sleepyhead is er in twee maten, de “deluxe” is voor baby’s van 0 tot 8 maanden en de “grande” is voor kindjes van 8 tot 36 maanden! Ideaal als je kindje moeite heeft met de overstap naar een groter bedje.sleepyheadDe sleepyhead is niet alleen ideaal voor in bed, maar met zijn 75 x 45 x 12 cm en  1,7 kilo ook ideaal om mee op visite te nemen. Leg het bedje lekker naast je op de bank en je kindje kan heerlijk dutten terwijl jij gezellig bij kan kletsen met je vriendinnen. Of ga je naar een indoor speeltuin met je oudere kindje, neem dan de sleepyhead mee zodat je baby gewoon kan slapen terwijl jij je handen vrij hebt voor de oudste. En wat dacht je van het in – en uitklappen van het campingbedje, wat een gedoe! Niet meer nodig met de sleepyhead! En zo zijn er nog veel meer situaties te bedenken waarin de sleepyhead een ideale uitkomst is!

WIN!

En nou komt het leukste van alles, ik mag van de webshop Babyplus.nl een Sleepyhead “Deluxe” weggeven! Wil jij deze prachtige sleepyhead van ter waarde van € 159,95 winnen? Laat dan een reactie weten welke kleur je wel zou willen winnen. Dat is alles ? Daarnaast wordt het volgen van Babyplus op Facebook en/of Instagram erg gewaardeerd. Je kan meedoen met deze winactie tot en met 25 maart. Op 26 maart krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.