Squatproof en toch betaalbaar! *

sportcollectie hunkemöller

“Zal ik het tegen haar zeggen?” Toen we vorig jaar buiten mochten sporten, zag ik bij elke squat het ondergoed van de dame voor me zitten. Ik twijfelde of ik het tegen haar moest zeggen, want zou ze daar wel zo blij mee zijn?

Als beginner

Oké, toegegeven, toen ik net begon met sporten keek ik ook niet of mijn sportlegging doorscheen. Ik kocht gewoon een goedkope variant omdat ik eerst nog maar af moest wachten of ik het sporten überhaupt vol zou houden. Toen ik in de gaten kreeg dat ik het sporten inderdaad leuk vond en dus zou blijven volhouden, ging ik naar de looks kijken. Ik kocht twee leuke nieuwe sportleggings, nog steeds zonder verder te kijken.

Squatproof

Totdat ik begon met groepslessen. Bij sommige sporten maakt het niet zoveel uit of je broek squatproof is, net zoals bij e-Gym, wat ik eerst deed. Maar bij sporten waarbij je regelmatig bukt of squat, is het wel fijn dat de broek niet doorschijnt, en dus squatproof is. Al snel ontdekte ik dat het best een zoektocht was, het vinden van een sportbroek die er leuk uitziet, niet doorschijnt en ook nog een beetje betaalbaar is.

Nieuwe hobby

Nou is het je vast niet ontgaan dat ik het laatste jaar een nieuwe hobby heb ontwikkelt, namelijk het kopen van nieuwe sportkleding. Oeps 😉 Ook al is er geen mens die het ziet nu we thuis sporten, toch vind ik het leuk om een leuke outfit te dragen tijdens een workout. Maar ondanks dat ik echt niks meer mag kopen van mezelf, iets met een volle kledingkast, vind ik het nog steeds leuk om op internet rond te snuffelen op zoek naar de leukste sportkleding.

Sportcollectie Hunkemöller

Er komen namelijk steeds meer merken met een eigen sportlijn. Zo was ik bijvoorbeeld erg benieuwd met welke sportcollectie Hunkemöller dit keer zou komen. Ik had daar vorig jaar al een paar gave items gezien, maar ze hebben nu ook speciale squatproof leggings, ideaal! En iets anders fijns aan deze collectie is de prijs. Niet meteen de hoofdprijs maar gewoon een leuke en betaalbare prijs, waardoor je misschien toch net iets sneller die ene leuke outfit die je eigenlijk niet nodig hebt, toch koopt 😉

Met bijpassende sport top

En hoewel ik thuis eigenlijk altijd alleen in een legging met een sportbh sport, draag ik in de sportschool wel altijd een sport top. Hoe leuk is het dan als deze lekker matcht met je legging? Zo kun je ervoor kiezen om een set van dezelfde stof en print te dragen, maar zelf vind ik het ook altijd erg leuk om juist een top in een andere kleur te dragen. Een wat losser vallende top of juist een strakkere, het kan allemaal. Zelf draag ik het liefst een lange strakke legging met een wat wijdere top. Daar kan ik mezelf het fijnste in bewegen. En jij? Wat draag jij het liefste in de sportschool?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.