Mijn favoriete sportleggings

“Charlotte heb jij nog tips voor goede sportbroeken die niet doorschijnen?” In de categorie, vragen uit de inbox… En ja hoor, dat heb ik wel! No spon, beloofd, gewoon mijn persoonlijke, favoriete squatproof leggings op een rijtje…

Squatproof legging

Toen ik begon met sporten, zo’n twee jaar geleden, had ik eigenlijk helemaal niks qua sportkleding. Omdat ik nog niet wist hoe het zou gaan lopen (lees: of ik het vol zou houden) kocht ik bij Kruidvat een legging en een paar sportschoenen. Toevallig waren die toen net in de aanbieding daar, volgens mij uit de collectie van Leontien van Moorsel. Ik droeg daar een gewoon t-shirt van mezelf op en dat was prima om mee te beginnen. Al snel kwamen daar wat sportleggings van H&M bij en sinds ongeveer een jaar is het bijna een verslaving geworden, het vinden van de mooiste, gaafste en vooral ook fijnste, squatproof sportleggings (die dus niet doorschijnen).

squatproof legging
squatproof sportlegging

We are fit

Alweer heel wat maanden geleden kocht ik dan mijn eerste duurdere sportlegging, van het merk ‘We are fit’. Een zwarte legging met een zwarte 3D cheetah print. Hij zat heerlijk, was lang genoeg (wat met mijn 1.76 m. nogal vaak een ding is) squatproof en zakte niet af. Ik heb mezelf heel erg in moeten houden om er niet nog eentje van te kopen, want vanaf het moment dat ik ook les ging geven, was dit eigenlijk de enige legging die ik ook echt aan durfde op het podium, oftewel, waarvan ik zeker wist dat hij niet doorschijnt. Inmiddels zijn er heel wat goede en fijne leggings bijgekomen, maar nog steeds is dit een van mijn favorieten.

squatproof sportbroek

Body Language sportswear

Deze legging vind ik zo gaaf! Ik hou van mesh en bij deze legging is het er op zo’n leuke manier in verwerkt. Hij is niet goedkoop dus ik kon de verleiding heel lang weerstaan, maar toen ik laatst een korting van 50% voorbij zag komen was ik om. Ook voor deze broek geldt, squatproof, zakt niet af en is lang genoeg.

squatproof legging

Own wear

Tja en deze legging lijkt eigenlijk sprekend op de zwarte cheetah legging, maar dan is deze van een ander merk. De stof is wat dikker, maar verder voldoet hij precies aan al mijn eisen haha. En een keer wat anders dan zwart (oftwel, een goed excuus om weer nieuwe sporttops te kopen haha).

squatproof legging

Stronger

En tot slot, mijn nieuwste favoriete squatproof legging, van het merk Stronger. Ik kreeg deze maand twee sportsets van ze en ik kan niet anders dan ze meteen benoemen tot favoriet. Je voelt meteen dat het goede kwaliteit is, zit heerlijk, is lang genoeg, schijnt niet door en zakt niet af. Leuk extraatje voor jou, deze hele maand (januari) shop je nog met korting bij Stronger, gebruik code 20HABRAKEN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.