Kinderboekenweek! Dreumes top 5

kinderboekenweekHet is kinderboekenweek! En als echte juf wil ik dat natuurlijk niet zomaar onopgemerkt voorbij laten gaan! Dus vandaag zet ik de 5 leukste kinderboeken, in de categorie dreumes, voor je op een rijtje (tips voor 5 december!)

kinderboekenweekIk kan natuurlijk niet anders dan beginnen met Aukjes grote favoriet Bumba! Dit leuke Bumba puzzelboek  kost € 9,99 en is niet alleen een leuk boekje met verhaaltjes, maar er zitten ook vijf puzzels in het boekje. Aukje zit nu wel in de leeftijd dat deze puzzels interessant worden, dus dit lijkt me erg leuk als verjaardagscadeautje voor Aukje (en dan koop ik hem natuurlijk nu al, want als je tijdens de kinderboekenweek een boek koopt, dan krijg je het kinderboekenweek geschenk er gratis bij)kinderboekenweekOok een favoriet van Aukje zijn natuurlijk Woezel en Pip. Ook van hen is er een puzzelboek en deze kost € 12,99. Er zitten vier puzzels in met allevier een andere moeilijkheidsgraad. Handig om mee te nemen als je ergens naartoe gaat, want dan heb je niet alleen een boekje bij je, maar ook meteen een paar puzzels.kinderboekenweekFlapjesboeken doen het ook altijd erg goed bij kinderen. Ze zijn gewoon super nieuwsgierig wat er achter het flapje zit en daarnaast is het open en dicht vouwen van de flapjes zelf natuurlijk ook hartstikke leuk! Dit boek van Dikkie Dik gaat over de dierentuin. Leuk voor deze leeftijd omdat ze waarschijnlijk volop bezig zijn met het ontdekken van dieren en de geluiden die ze maken. € 7,95kinderboekenweekDan een soort educatief boekje, Op het potje € 8,95. Kan een hulpmiddel zijn als je je kind zindelijk wilt maken.kinderboekenweekEn als laatste een boek met een handpop erin. Dat vindt Aukje altijd super leuk! Dit boek heet Geef mij een knuffel en kost € 12,99. Wij hebben zelf ook zo’n soort boek en Aukje knuffelt altijd super graag met de beer, zo schattig. Aanrader dus! Met een beetje creativiteit van jou als ouder komt de knuffel helemaal tot leven!

Dit waren mijn 5 tips voor boeken voor je dreumes/peuter. Omdat het kinderboekenweek is, zal ik volgende week nog een top 5 met boeken plaatsen, maar dan met tips voor je kleuter.

Heb jij al een boek gekocht tijdens deze kinderboekenweek?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.