Kinderboekenweek! Kleuter top 5

kinderboekenweekHet is kinderboekenweek! En daarom liet ik afgelopen vrijdag al de 5 leukste dreumes boeken zien. Vandaag is het de beurt aan de kleuter boeken. Welke boeken staan er in mijn top 5?

kinderboekenweek!Om te beginnen een boekje over dieren en hun poep. Bij kinderen van deze leeftijd is er natuurlijk niks leukers dan poep verhalen. Geweldig boek waarvan je zeker weet dat je kind er plezier aan zal beleven. De poepfabriek € 4,99kinderboekenweek!Dan dit geweldige boek, Sinterklaas (€ 14,95) Met het oog op 5 december is dit een geweldig boek. Er staan geen woorden en verhalen in, maar het is een zoek boek. Ontzettend leuk voor deze leeftijd, maar zeker ook voor wat oudere kinderen. Aanrader!kinderboekenweek!Het boek Apenbillen en wiebeltanden (€ 5,99) gaat over losse tanden. Ideaal voor als je kindje begint met wisselen, of wanneer het daar juist nog niet mee begint (net zoals het kindje uit het boek).kinderboekenweek!Ook erg grappig is het boek Ik zou wel een kindje lusten (€ 10,00) Dit boek gaat over een krokodil dat graag een kindje wil eten in plaats van een banaan. Ook voor ouders leuk om voor te lezen. Het doel van dit boekje is om het kind te laten inzien dat hij niet altijd kan eten wat hij zelf wil. kinderboekenweek!En als laatste mijn favoriet Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept (€ 11,75) Dit boek is geweldig! Ook voor jong en oud. Het gaat over een molletje die gaat onderzoeken wie er op zijn kop heeft gepoept (goh 😉 ) en dus wederom een poep boek. Tja dat werkt nou eenmaal voor kinderen. Dit boek is in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, van karton, met papieren bladzijdes, groot en klein formaat. Ook zijn er knuffels bij te koop. Leuk voor 5 december!

Als je tijdens de kinderboekenweek een boek koopt, dan krijg je het kinderboekenweek geschenk er gratis bij. De kinderboekenweek loopt nog tot en met 18 oktober.

Kende jij deze boeken al? En welke lijkt jou het leukste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.