Mijn favoriete blogs van dit moment

 

Al jaren lees ik dagelijks verschillende blogs. Ik begon enkele jaren geleden met het lezen van beautyblogs en inmiddels is mijn aandacht verschoven naar vooral mamablogs. Ik zet vandaag enkele blogs die ik graag lees op een rijtje.

2WMN Een blog van twee vriendinnen over van alles wat hen bezig houdt. Van koken tot reizen en inmiddels ook over zwangerschap. Erg leuke blog om te lezen, vooral de zwangerschapsartikelen zijn favoriet!

The Mommy Diaries Een vrolijke mamablog van Tamara, mama van twee zoontjes en een babydochtertje. Ik vind dat zij altijd erg leuk schrijft en lees daarom graag haar blogs.

Kelly Caresse Een gezellige mamablog van Kelly, mama van dochtertje Lana. Omdat Lana en Aukje ongeveer even oud zijn, lees ik graag de artikelen van Kelly. Ze zijn herkenbaar en daarnaast schrijft Kelly ook over beauty, recepten en andere dingen die haar bezig houden.

Mommy To Be Mamablog van Shirley, moeder van Skyler. Ook deze blog volg ik graag omdat Skyler en Aukje ongeveer even oud zijn en ik daarom veel herken in de artikelen die Shirley schrijft.

Miss Lipgloss  Beautyblog van Cynthia. Deze blog volg ik al wat langer en vooral de plogweken zijn favoriet. Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze blog tegenwoordig wel eens vergeet omdat ik dan teveel met de mamablogs bezig ben haha. Maar het blijft een favoriet!

Dan zijn er ook nog enkele blogs die ik niet dagelijks lees, maar wel een paar keer per week:

Meisje Eigenwijsje Mamablog van een oud klasgenoot van mij, Nicole. Mama van Fay. Ik ben begonnen met lezen uit nieuwsgierigheid (je kent het misschien wel, zo van hé die ken ik! Eens kijken wat ze schrijft… En dan blijf je plakken 😉 )

Twinkelbella Mamablog van Saskia, mama van Senna en Sophia. Ze lijkt me gewoon een ontzettend lieve mama en daarom lees ik haar blogs graag. Ze schrijft ook over beauty en lifestyle.

Mommysworld Blog van Lin, mama van twee zoontjes. Zij schrijft o.a. over het moederschap, beauty, trends en diy.

Lifesabout Lifestyleblog van Geertje. Mama van mooie meid Sarah en ben ik door Instagram gaan volgen.

Dit zijn de blogs die ik graag lees. Natuurlijk zijn er nog wel meer blogs waar ik wel eens een kijkje neem, maar op deze blogs blijf ik terug komen.

Welke blog heb ik niet genoemd en moet ik zeker eens een kijkje op nemen? Laat het me weten bij de comments!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.