Onze bruiloft; dit zou ik zo over doen

bruiloft tipsGisteren was onze trouwdag, ik blikte daarom even kort terug op die geweldige dag vijf jaar geleden. Maar ik vertelde vooral de dingen die ik nu anders zou doen. Vandaag  deel ik mijn persoonlijke bruiloft tips. De dingen die ik precies hetzelfde zou doen, omdat ze zo goed zijn bevallen…

  • Mijn eigen make-up doen. Ik heb een proef make-up laten zetten door een visagiste en ik vond het niet mooi. Ik kon er niet aan wennen en het was niet zoals ik het in mijn hoofd had. Dus ik besloot om mijn eigen make-up te doen. Maikel houdt niet van teveel make-up en zo was ik ook gewoon echt mezelf op onze trouwdag. Als ik de foto’s terug kijk ben ik er in ieder geval nog steeds erg blij mee.
  • Een grote bus waarin de daggasten de hele dag vervoerd werden. We mochten de schoolbus van het kinderdagverblijf van Aukje en Emmi lenen. Het leuke daarvan was dat alle daggasten in die bus naar het gemeentehuis werden gereden en wij op de terugweg bij hen in zijn gestapt. Zo gezellig, met z’n allen in de bus! Ook al is het maar een klein stukje rijden, het is zo veel leuker dan met allemaal losse auto’s.
  • Later binnenkomen op ons feest dan de gasten. Wij konden ons nog even rustig opfrissen terwijl onze gasten alvast binnenkwamen. Toen alle gasten er waren kwamen wij binnen met onze openingsact. Zo waren we niet eerst een uur bezig met felicitaties in ontvangst nemen, want na afloop van onze openingsact trokken we iedereen de dansvloer op en konden we meteen lekker dansen.
  • De huwelijksnacht doorbrengen in een hotel. Eigenlijk is het een soort verlenging van je bruiloft. Wij hadden de honeymoonsuite in het hotel waar ook ons feest was, dus we konden rollend naar huis 😉 maar de volgende ochtend werden we nog lekker verwend met een ontbijtje op de kamer en zo konden we samen nagenieten van onze dag. Echt een aanrader!

Benieuwd naar onze trouwdag? Hier kan je er meer over lezen!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.