Een dagje DippieDoe + Win!

dippiedoe

Vorige week maandag waren we gezellig een dagje naar DippieDoe, een attractiepark waar we nog nooit waren geweest, ondanks dat we er heel dichtbij wonen. En wat hebben de meisjes het leuk gehad!

DippieDoe

DippieDoe Best

Jaren geleden was ik er voor het laatst geweest, met de kinderen van mijn stageklas tijdens een schoolreisje. Hoewel het toen een geslaagd schoolreisje was geweest, was het er de afgelopen jaren nog niet van gekomen om er nog eens naartoe te gaan met onze eigen meiden. En dat terwijl zij juist de ideale leeftijd hebben voor dit park. Attractiepark DippieDoe ligt in Best, tegen Eindhoven aan. Het park richt zich op kinderen tot en met 12 jaar, heeft een binnengedeelte en een buitengedeelte en heeft in totaal maar liefst 25 attracties.

Binnen spelen

DippieDoe Best

Al direct bij de kassa werd de aandacht van de meisjes getrokken, verschillende vrolijke attracties stonden klaar om alle enthousiaste kinderen te ontvangen. Tijd om eerst een tafeltje te zoeken kregen we niet, want de dames wilden meteen in de Tuimelaar (draaimolen) en in de Stormtoren (vrije val).

Dippie Doe

Na meerdere rondjes was deze gele klimtoren aan de beurt en daarna verdwenen Aukje en Emmi in de Klauter Kajuit, een enorme speelkooi waar de kinderen eindeloos kunnen klimmen en kruipen.

Buiten spelen

Tijd om naar buiten te gaan. De weersvoorspellingen waren wisselvallig, dus de droge momenten wilden we zoveel mogelijk buiten besteden.

Deze vrolijke, kleurrijke speeltuin trok meteen de aandacht van de meiden. Ze konden er geen genoeg van krijgen. Omhoog klimmen, weer naar beneden glijden en een stukje verderop weer opnieuw naar boven. Gelukkig stonden er overal picknickbankjes, zodat wij zelf even lekker konden zitten terwijl de kinderen zich prima zonder ons vermaakten.

dippiedoe

Toen was het tijd voor de Dolle Pier, de leuke kinderachtbaan die werkelijk alle kinderen boven de 95 centimeter geweldig zullen vinden. Een achtbaan die niet heel hard gaat, maar daardoor perfect is als eerste kennismaking met een achtbaan. De kinderen vonden hem geweldig! Daarna was het tijd voor een andere favoriet van Aukje, de Draaikolk (zweefmolen).

Tijd om van de andere attracties te genieten. Na het Strandkussen (luchtkussen) door naar het Klimkasteel waar de meiden weer even lekker zelf konden spelen. De Tyfoon (achtbaan) en Dolle Dobber (schip) sloegen de meiden even over, maar in de botsautootjes hadden ze weer het grootste plezier.

Gelukkig mocht ik nog even met Emmi in het Schoeprad (mini reuzenrad), waar we over hele buitengedeelte van het attractiepark uit konden kijken.

Piratengolf

In het buitengedeelte ligt ook een minigolfbaan. Hier kan je met de hele familie gezellig een potje Piratengolf spelen. Je haalt je balletje en stick bij de Dolle Dobber en dan ben je klaar om door de wereld van de piraten te golven en zo de pot met goud te vinden!

Kinderfeestje

Je kunt bij DippieDoe ook heel goed je kinderfeestje vieren. Een kinderfeestje is al te reserveren vanaf 6 kinderen en je kunt het zo klein houden, of juist uitbreiden, zoals je zelf wilt. Op de eerste verdieping is een heus Kids Party Plein gemaakt met maar liefst 15 verschillende themakamers. Deze kamers zijn bij het feestmenu inbegrepen en zijn echt heel erg leuk ingericht.

Op de dagen waarop er geen kinderfeestjes zijn en de eerste verdieping open is, kan je natuurlijk ook gewoon zelf gebruik maken van deze te leuke themakamers.

DippieDoe heeft verschillende horecapunten, door heel het park heen en zowel binnen als buiten. Wil je liever zelf eten en drinken meenemen? Dan kan je een picknicktafel zoeken om daar lekker te lunchen tussendoor.

Na nog wat extra rondjes in de achtbaan besloten we dat het tijd was om naar huis te gaan. Hier waren de meiden het totaal niet mee eens, wat natuurlijk een goed teken was. Een geslaagd dagje uit dus! DippieDoe is 7 dagen per week geopend van 10:00 – 18:00 uur. Kijk voor meer info en de huidige entreeprijzen even op de site van DippieDoe.

Aquabest

Deze zomer heeft DippieDoe ook nog een leuk extraatje voor je in petto, want alle bezoekers mogen gratis naar het naastgelegen strandpark Aquabest toe! Hoe heerlijk is dat nu het mooie weer eindelijk in aantocht is! Eerst lekker spelen bij DippieDoe en de dag afsluiten met een frisse duik en het bouwen van zandkastelen. Haal bij je vertrek even een toegangskaartje bij de kassa van DippieDoe en je kunt zo door naar het strandpark. Aquabest is geopend tot 20:00 uur, zodat je jullie dagje uit nog met twee extra uurtjes kunt verlengen!

Win!

En we sluiten af met iets extra leuks, want ik mag namens DippieDoe ook vier entreekaartjes weggeven! Hoe leuk is dat? Hoe maak je kans? Volg DippieDoe op Facebook en reageer onder dit bericht op Facebook dat je mee wilt doen. Over een week krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.