Naar het theater met een peuter – Woezel en Pip

woezel en pip“Pip! Pip!” riep Aukje heel enthousiast toen we het parktheater binnenstapten. Op de tv schermen die er hingen, kwam een afbeelding van Aukjes grote vrienden Woezel en Pip voorbij. Eenmaal binnen werd ze nog enthousiaster, overal zag ze kinderen en Woezel en Pip, één groot feest!

Afgelopen zaterdag ging ik voor het eerst met Aukje naar het theater. Aan het begin van het nieuwe theaterseizoen had ik gezien dat Woezel en Pip in het parktheater in Eindhoven zouden komen en omdat Aukje Woezel en Pip erg leuk vindt, had ik drie kaartjes gekocht. De voorstelling was vanaf 2 jaar, dus theoretisch gezien geschikt voor Aukje. Toch was ik erg benieuwd hoe het zou gaan, want Aukje heeft nou niet bepaald een zitkont…theaterWe waren lekker op tijd dus we konden van tevoren nog gezellig dansen met de studenten van het Summa college die er speciaal voor de kinderen waren. Super leuk! Aukje vond het erg leuk, maar durfde niet zo goed alleen te dansen, dus mama en oma dansten gezellig mee.

woezel en pipOok konden de kinderen op de foto met de grote Woezel en Pip knuffels en stond dit leuke fotobord er, super leuk! Nadat we wat hadden gedronken en op de foto waren geweest, gingen we de zaal in. We hadden drie stoelen aan het begin van de rij, dus dat was wel fijn. Zo kon Aukje nog wat heen en weer lopen voordat de voorstelling echt zou beginnen. theaterToen ze zo heen en weer liep achter onze stoelen en over het trapje naast onze stoelen, vroeg ik me wel even af of ze tijdens de voorstelling wel stil zou kunnen zittten met dat wiebelkontje van haar!theaterMaar ik maakte me zorgen om niks! Zodra de voorstelling begon kwam Aukje snel bij ons zitten en het hele uur heeft ze met open mond en vol aandacht zitten kijken! Wat was dat ontzettend leuk om te zien! Ze was zo aan het genieten! Ze klapte steeds enthousiast mee en wees dan blij naar Pip, zo lief!theaterHet was een speciale Sinterklaas voorstelling, dus tegen het einde van de voorstelling kwam als verrassing Sinterklaas zelf nog even binnen. Super leuk! Maar wij zaten bij de deur en dat was wel even spannend voor Aukje. Toen Sinterklaas haar ook nog eens een handje wilde geven was het wel wat teveel van het goede, maar toen hij op veilige afstand op het podium stond vond ze het geweldig! Een erg leuke verrassing!naar het theater met een peuterAan het einde van de voorstelling ging Aukje heel enthousiast mee klappen en dansen met het bekende Woezel en Pip muziekje, zo leuk! Aukje heeft echt ontzettend genoten en ik ook! Ik was zelfs zo enthousiast dat ik daarna thuis ook meteen kaartjes heb besteld voor de voorstelling van Sesamstraat in januari en voor het Zandkasteel in juni. Ik heb er nou al zin in!

Ben jij wel eens met je kindje naar het theater geweest?

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.