Peppa Pig Live – Verrassingsfeest

Peppa Pig Verrassingsfeest

Peppa Pig, wie kent haar niet? Kinderen zijn er vaak dol op, ouders wat minder, maar het vrolijke biggetje heeft nu haar eigen theatervoorstelling en die is afgelopen weekend in première gegaan!

Door Angelique: Toen ik gevraagd werd of ik voor Aukjeswereld naar de theatervoorstelling van Peppa Pig wilde wist ik direct het antwoord. Met twee grote Peppa Pig fans in huis hoefde ik daar ook niet lang over na te denken. De uitnodiging was voor twee personen, maar omdat Dewi net anderhalf is en ik nog niet weet of zij het wel zal volhouden in een theater, mocht Logan dit keer mee. Dat hoefde ik niet twee keer aan hem te vragen.

peppa pig

Gisteren was het dan zover. De productie van Peppa Pig Live, het verrassingsfeest, ging in première in het Zaantheater te Zaandam. Alle gasten werden vriendelijk onthaald in een ruime foyer met uiteraard een stand waar je leuke Peppa Pig producten kon kopen. De kinderen konden voor de show een Peppa Pig hoedje inkleuren en mochten die daarna meenemen de zaal in.

peppa pig theater

De zaal was volgeladen met enthousiaste kinderen en hun soms even enthousiaste ouders en/of opa’s en oma’s. Al snel begon de show en vanaf het begin waren de kinderen geboeid. De cast, van Van Hoorne Entertainment, speelde de typetjes erg leuk en er was veel interactie met de kinderen uit het publiek. Zo werd hen bijvoorbeeld gevraagd om mee te springen op een liedje en zich te verstoppen voor het verrassingsfeest. Ontzettend leuk natuurlijk, want ondanks dat de show ‘maar’ 55 minuten duurt, is dat anders voor jonge kinderen een lange zit.

peppa pig verrassingsfeest

Logan deed uitbundig mee en heeft ontzettend genoten van de show. Ik was vooral geboeid door het acteerwerk van de cast. Er waren vijf acteurs die gezamenlijk 9 karakters speelden. En dit deden ze soms ook nog door elkaar. Dan speelde de ene acteur Pedro Pony en dan weer de andere acteur, naast hun standaard typetjes. En allemaal met hun eigen tekst en stemgeluid. Ik vond het knap! En van wat ik meegekregen heb uit het publiek vonden de kinderen het geweldig.

peppa pig voorstelling

Na afloop was er eerst een kort persmomentje om foto’s te maken op het podium en daarna mochten de kinderen in groepjes met de acteurs en hun poppen op de foto. Ik vond dat slim geregeld, ondanks dat je die foto’s nu eigenlijk niet online mag zetten vanwege de privacywet, maar het liep goed door. Als je alle kinderen een voor een op de foto had laten zetten dan was je zo een uur langer bezig geweest. En voor de kinderen maakte het echt niet uit. Die waren sowieso wel onder de indruk.

Ik vond het echt een leuke show met een leuke cast, dus mocht je thuis een Peppa Pig fan hebben en je bent in de gelegenheid om naar een voorstelling te gaan dan zou ik dat zeker doen. Kijk voor meer informatie over de voorstellingen, de speeldata en locaties even op de site van Van Hoorne.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.