Uittip: Het spellenspektakel

spellenspektakel

Vind jij het ook zo gezellig om met het hele gezin, onder het genot van warme chocolademelk en pepernoten, samen gezelschapsspelletjes te spelen? Of willen de kinderen voor 5 december graag wat nieuwe spellen maar heb je geen idee welke nou echt leuk zijn? Kom dan op 9 of 10 november naar het Spellenspektakel in Utrecht en probeer alle spelletjes zelf uit!

Op 9 en 10 november is het weer zover, het jaarlijkse Spellenspektakel. De Jaarbeurs in Utrecht staat dat weekend volledig in het teken van (bord)spellen en is dé plek voor alle bordspelliefhebbers. Jong en oud kunnen hun hart ophalen met honderden speeltafels, speldemonstraties, meeslepende toernooien, shops met nieuwe en tweedehandsspellen en nog veel meer.

Voor alle soorten bordspelspelers is er veel te beleven. De allerjongste liefhebbers kunnen naast de leuke spellen zich ook vermaken op het Kinderplein, waar zij kunnen bouwen en knutselen. De competitieve speler kan deelnemen aan verschillende toernooien, zoals de Magic The Gathering Dutch Open Series, en wie de slimste handelaar van Europa is, wordt bepaald tijdens het EK Catan. Beginners en gevorderden kunnen aanschuiven bij verschillende speeltafels waar ze tips van de professionals krijgen. Tenslotte zijn er verschillende spellenuitgevers, shops en spellenclubs waardoor je misschien wel met een nieuw favoriet bordspel naar huis gaat!

Het Spellenspektakel is op 9 en 10 november te bezoeken in de Jaarbeurs in Utrecht. Volwassenen betalen € 14,- entree en kinderen (4 t/m 12 jaar) € 5,- . Voor € 30,- mag je met het hele gezin naar binnen (2 volwassenen en 3 kids) en een passepartout kost € 24,- voor volwassenen en € 9,- voor kids. Benieuwd hoe het vorig jaar was? Jelske ging toen namens Aukjeswereld en schreef er dit verslag over…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.