Nijntje verhuist naar C&A!

nijntje is verhuisdGisteren waren Aukje en ik te gast bij een wel heel speciale housewarming, Nijntje is namelijk verhuisd naar de C&A! Op haar feestje konden wij de schattige babycollectie alvast bewonderen en daarnaast was er ook genoeg te doen voor de aanwezige kleintjes…

“Nijntje, lief klein konijntje” Sinds gisteren heeft Aukje er weer een nieuwe favoriet bij, Nijntje. We mochten namelijk bij de housewarming van Nijntje zijn en daar konden we niet alleen de nieuwe collectie van Nijntje bewonderen, maar er was ook nog eens ontzettend veel te doen voor de allerkleinste Nijntje fans.nijntje verhuistToen we binnen kwamen zagen we meteen de schattige Nijntje collectie, die vanaf nu voortaan bij C&A in de winkels ligt. De super schattige babykleertjes met afbeeldingen van Nijntje zijn verkrijgbaar in de maten 50 tot en met 98 en daarnaast zijn er ook diverse schattige Nijntje knuffeltjes te koop. Ik moet eerlijk toegeven dat ik me behoorlijk in moest houden, ik had maar al te graag wat schattige Nijntje knuffels meegenomen voor onze mini die er in maart aankomt. NijntjeNijntje had ook aan de allerkleinste fans gedacht, zo konden de kindjes kleuren, knutselen, geschminkt worden en kwam Liza Sips voorlezen. Maar het allerleukste was toch wel Nijntje zelf. In het begin even spannend maar toen de kleintjes eenmaal los kwamen bleven ze maar aan het knuffelen.Nijntje C&AEn kijk die roze rammelaar nou! Die wil ik! Laat ik nou vanavond toch naar de stad gaan… (dan vlieg ik dus meteen even de C&A in, samen met mijn mede zwangere vriendinnetje en tevens Nijntje fan 😉 )
NijntjeMet een goedgevulde goodiebag gingen Aukje en ik voldaan weer naar huis. Het knuffeltje, voorleesboekje en de rugzak zijn sinds gisteren trouwens niet meer bij Aukje vandaan geweest. Een erg blij en dankbaar meisje. Nijntje bedankt! En heel veel plezier op je nieuwe plekje!

Vind jij de Nijntje collectie ook zo leuk?

P.S. Heb je het artikel van vanochtend ook al gezien?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.