Via deze zoektermen werd Aukjeswereld gevonden

letter bannerDat je bij mijn site uitkomt als je Aukjeswereld intypt bij Google lijkt me nogal logisch, maar blijkbaar werd mijn blog ook veel gevonden toen mensen naar andere dingen zochten. En mijn top 25 is eigenlijk weinig verrassend…

Gisteren zag ik dat Monique een top 10 had gemaakt van de zoekwoorden waarop haar site het meeste gevonden wordt. En omdat ik dat altijd leuk vind om te lezen bij anderen, maar het zelf nog nooit heb gedeeld vond ik dat het wel eens tijd werd. Dus ik deel mijn top 10 zoekwoorden van het laatste half jaar en voor de fun ook nog een top 6 met wat opvallendere zoekwoorden…

 1. Aukjes wereld en aukjeswereld. Toch fijn om te weten dat de meeste mensen mijn blog gewoon vinden door op mijn eigen blognaam te zoeken 🙂
 2. Zwangerschapscadeau, origineel zwangerschapscadeau en alles wat hierop lijkt. Vorig jaar schreef ik een artikel met tips voor leuke zwangerschapscadeaus, en ik hoop dat iedereen die me op die woorden heeft gevonden er ook echt iets aan heeft gehad!
 3. Moeder dochter kleding en nog negen varianten hierop. Wauw! Ik schreef vorig jaar een artikel over Mommy and me dresses en nog steeds wordt dit artikel enorm vaak gevonden via Google. Leuk! Tijd om binnenkort weer eens een nieuwe te schrijven dan, wat deze is inmiddels wel verouderd.
 4. Osteopaat baby gevaarlijk. Ik weet niet of het artikel dat ik ooit schreef over osteopathie bij baby’s en kinderen helemaal past bij deze zoekterm, want ik ben juist een voorstander van de osteopaat. Misschien dat dit artikel wel antwoord heeft gegeven op alle vragen.
 5. Ideeën huwelijkscadeau en bruiloft cadeau ideeën. Waar ik dan altijd benieuwd naar ben, is of iedereen die me op deze zoektermen heeft gevonden, ook werkelijk iets aan mijn tips heeft gehad? Want ik gaf vorig jaar dus 10 tips voor huwelijkscadeaus, maar zat de gouden tip er ook echt bij?
 6. Peettante vragen. Met kerst vroegen wij de peetoom en peettante van onze mini, maar ja de komende 11 maanden heb je niet zoveel aan deze tip haha.
 7. Zwangerschap plannen. En nee ik geef geen tips om je zwangerschap te plannen maar ik schreef wel ooit een artikel over hoe fijn het zou zijn als je een zwangerschap zou kunnen plannen.
 8. Spreidbroekje. Eén van de eerste artikelen hier op Aukjeswereld, het artikel “Wat als je kind een spreidbroekje krijgt“. Ik hoop dat ik iedereen die mijn site hierop heeft gevonden een beetje gerust heb kunnen stellen…
 9. Kerstfoto. Ik denk dat er vooral inspiratie of tips werden gezocht met dit zoekwoord. En hopelijk heb je dat gevonden in één van mijn twee artikelen over kerstfoto’s.
 10. Sinterklaasgedichten. Eind november en begin december deel ik al twee jaar oude Sinterklaasgedichten. Super leuk dat ik daar ook regelmatig op word gevonden via Google. Hopelijk zijn mijn gedichten een goede inspiratie geweest.

Eigenlijk bestond mijn top 10 uit de eerste drie zoektermen en allerlei varianten daarop. Maar dat zou wel erg saai zijn dus vandaar dat ik het wat breder heb getrokken en de zoekwoorden uit mijn top 25 heb samengevoegd tot een top 10. En omdat verrassende zoekwoorden ook altijd erg leuk zijn om te lezen, sluit ik af met een lijstje van 6 minder voor de hand liggende zoektermen…

 1. Aukje fijn geboortedatum… (ja ze heeft een hele fijne geboortedatum, ofzo)
 2. Blij om of blij mee… (ik ben geen woordenboek hoor)
 3. Blote benen… (nee dank je 😉 )
 4. Gemeen kind… (uhm, niet de mijne hoop ik)
 5. Pyjama met open kont… (hahahahaha)
 6. Gijs en Aukje… (o jee, nu al een huwelijkskandidaat?)

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.