Dooky car seat cover + win! GESLOTEN

dooky car seat coverOnze meiden hebben eigenlijk altijd een hoes om hun autostoeltjes gehad. Zo blijft de stoel zelf netjes en schoon en als hij vies is dan gooi je hem gewoon in de was. Sinds kort hebben we een nieuwe Dooky car seat cover voor Emmi en we mogen er ook twee weggeven…

“Onze kinderen gaan nooit in de auto eten hoor.” Eén van de vele uitspraken die ik deed voordat ik moeder was. Ik vond het nergens voor nodig, maar wauw wat zat ik ernaast. In de praktijk komt het toch vaker voor dan ik vooraf dacht en dus liggen er wel eens kruimels in het autostoeltje of wordt er net iets te enthousiast in het knijpfruit geknepen… Ook heeft de autostoelhoes al meerdere ongelukjes te verduren gehad en wat waren we dan toch blij dat we de hoes eraf konden halen om te wassen. Wat mij betreft dus zeker onmisbaar, want door de autostoelhoezen zien onze autostoeltjes er nog steeds als nieuw uit. dooky car seat coverVoor Emmi haar groep 1 stoel hadden we een hele tijd geleden al een universele hoes gekocht. Een roze, badstof hoes die eigenlijk veel te ruim was zoals je ziet. Hij werd wat vaal, ik kon de riempjes niet goed aantrekken doordat de hoes geen extra gat had om de riem doorheen te laten komen en de zijkanten krulden regelmatig omhoog zodat er toch een stuk van de stoel vrij kwam. Toen laatst de Dooky car seat cover binnenkwam, kon ik dan ook niet wachten om hem om Emmi’s autostoel heen te doen. Ik was erg benieuwd hoe deze hoes om de autostoel heen zou passen en ik werd blij verrast!

De Dooky car seat cover bestaat uit twee delen. Eén deel gaat apart om de hoofdsteun en het andere deel gaat om de rest van de stoel heen. Ondanks dat dit ook een universele hoes is, hij past immers om de meeste groep 1 stoelen, sluit hij veel beter aan dan de vorige hoes. De Dooky heeft verschillende gordelgaten en ook een gat voor het onderste deel van de riem, waarmee je dus de gordels aan kan trekken. Ideaal! Hoef ik die er niet meer steeds onderuit te trekken. Wij hebben de hoes in de kleur “Grey star” en die kleurt erg mooi bij de auto. Het valt in ieder geval een stuk minder op dan die roze hoes. De hoes is te wassen op 30 graden en als je even goed naar het plaatje kijkt dan kan je hem makkelijk zelf om de stoel heen doen. Wij zijn er erg blij mee en Aukje was zelfs een beetje jaloers: “ik wil ook zo’n stoeltje mama”. De Dooky car seat cover is verkrijgbaar in verschillende designs, wij hebben de kleur grey stars en mogen er ook twee van dit design weggeven.

Wil jij één van de twee Dooky car seat covers winnen? Laat dan in een reactie weten dat je mee doet. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de Facebookpagina van Aukjeswereld leuk vindt. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 6 mei. Op 7 mei krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Enne, kan je niet zolang wachten dan kan je de Dooky car seat cover onder andere hier bestellen. Heel veel succes!

Gefeliciteerd Nina en Jerney! Heel veel plezier ermee!

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.