Gebe Maternity + Win! GESLOTEN

gebe maternityBaal jij ook zo van je zwangerschapskleding en kan je maar weinig leuke kleding vinden voor je groeiende buik? Dan ken je vast Gebe Maternity nog niet, modieuze èn comfortabele zwangerschapskleding. En ik mag een item naar keuze weggeven!

Tijdens mijn zwangerschappen had ik maar weinig zwangerschapskleding, om de simpele reden dat ik nergens iets leuks kon vinden. Dus ik kocht een aantal basics en combineerde dat zoveel mogelijk met mijn gewone kleding. Maar met die enorme buik van mij kon dat op een gegeven moment niet meer en toen miste ik echt nog wel wat leuke items om de laatste maanden mee door te komen. Je voelt je op een gegeven moment gewoon niet meer zo fijn in je kleding dus zeker als je nog graag meerdere kinderen wilt is het helemaal niet zo gek om te investeren in een paar mooie items, want dan blijf je jezelf ook in de laatste weken van je zwangerschap nog mooi voelen.

Gebe Maternity speelt hier goed op in door de laatste modetrends te volgen en te vertalen naar modieuze en comfortabele zwangerschapskleding. De collectie bestaat uit verschillende stijlen, zodat elke zwangere vrouw er kan slagen voor zowel casual, werk als avondkleding. Het doel van Gebe Maternity is dat de aankomende mama’s zich op en top happy voelen en ik heb eens goed naar de collectie gekeken en ben ervan overtuigd dat er voor iedereen wat tussen zit. De collectie is namelijk precies zoals ze zelf omschrijven, stijlvol en modieus en toch comfortabel.gebe maternityWil jij een item naar keuze van Gebe Maternity winnen? Laat dan in een reactie weten welk item je wel zou willen hebben. Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de Facebookpagina van Aukjeswereld leuk vindt. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 15 april. Op 16 april krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Gefeliciteerd Joyce! Heel veel plezier ermee!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.