Het Maïsdoolhof 2017 (+win!)

maïsdoolhof“Ja mama, daar!” Enthousiast rende Aukje erop af. Ze had het geluk dat ze als eerste het maïsdoohof van dit jaar mocht testen en het is helemaal goedgekeurd! Ben je benieuwd naar het thema en de opdrachten van dit jaar? Lees dan snel verder. En we geven ook vier entreekaartje weg…

Vanaf morgen, 15 juli, is het weer zover, het maïsdoolhof gaat weer open! En dit jaar hebben we een lekker actief thema, namelijk sport en spel! Je gaat in het maïs op zoek naar de verschillende sporten, steeds als je er eentje tegenkomt vul je de naam van de sport in bij de bijbehorende kleur op het puzzelblad. Als je alle sporten hebt gevonden dan komt er bij de gemarkeerde letters, van boven naar beneden, een woord te staan en dat woord is de oplossing van de puzzel!maïsdoolhofHet Maïsdoolhof kost € 5,- per kind (volwassenen mogen gratis mee) inclusief de speurpuzzel voor in het maïsdoolhof, een doosje kleurtjes, ranja, een waterijsje en een leuke verrassing naar keuze! Het maïsdoolhof is leuk voor kinderen van 4 tot ongeveer 10 jaar. De puzzels zijn op deze leeftijdscategorie gericht. Een kinderwagen kan en mag mee het doolhof in, maar zeker in het begin is het pad nog erg hobbelig en zal het niet makkelijk zijn. Ik raad het persoonlijk dan ook niet aan. En als laatste tip, maïsbladen zijn erg scherp! Zorg ervoor dat de kinderen hier dan ook vanaf blijven. Als je gewoon door het maïsdoolhof heen loopt en af en toe per ongeluk een blad raakt dan is er niks aan de hand, maar als je de bladeren vastpakt dan kan je je lelijk snijden…maïsdoolhofAukje heeft het alvast uitgeprobeerd en ze vond het geweldig, dus hopelijk tot snel! O ja en het maïsdoolhof staat bij De Brandevoortse Hoeve, medevoort 23 te Helmond en is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 10:00 tot 18:00 uur. ?

WIN!

Ik geef twee keer twee toegangskaartjes voor het maïsdoolhof weg. Hoe maak je kans? Laat dan in een reactie weten met wie je het doolhof wil komen lopen, dat is alles, Daarnaast wordt het liken, taggen en/of delen van dit bericht op Facebook erg gewaardeerd ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 21 juli. Op 22 juli krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.