Win! Een Rosti Mepal lunchset naar keuze!

rosti mepal lunchsetBen jij op zoek naar een beker die niet lekt, die in de vaatwasser kan en waar je kind ook nog eens heel erg graag uit drinkt omdat hij zo leuk is? Met bijpassende lunchset? Kijk dan snel verder, want vandaag mag ik een Rosti Mepal lunchset naar keuze weggeven en wij zijn fan!

Alweer een hele tijd geleden was ik op zoek naar een beker voor onderweg voor Aukje die niet lekt en die makkelijk schoon te maken is. Al vrij snel kwam ik bij de pop-up bekers van Rosti Mepal uit. Ik kocht een beker met Minnie Mouse erop en Aukje vond hem geweldig. Waar ze soms een hele dag niet meer dan drie slokjes wilde drinken, dronk ze nu met gemak zo’n hele beker leeg, fijn! Bijkomend voordeel was dat de beker gewoon in de vaatwasser kan en je dus geen vieze schimmelvlekjes in de beker krijgt (jep, heb ik meegemaakt met een andere beker) en dat de beker echt niet lekt, dus dat je hem overal mee naartoe kan nemen.

Nou hebben ze bij Rosti Mepal een hele uitgebreide lijn met lunchsets, dus toen ik een mailtje kreeg met de vraag of ik een setje wilde reviewen zei ik daar natuurlijk geen nee tegen! Aangezien Aukje dol is op prinsessen koos ik voor haar een mooie prinsessenprint uit. Naast de ideale pop-up beker kregen we een schoolbeker, een lunchtrommel en een fruitbakje. Het fruitbakje heeft een goede sluiting waardoor eventuele sappen er niet makkelijk uit kunnen lekker. Daarnaast zit er een klein vorkje bij dus super handig om gesneden fruit in mee naar school te geven. Ook leuk om te weten, het fruitbakje past precies in de broodtrommel, dan passen er nog twee sneetjes brood naast.prinsessen broodtrommel

WIN!

Wil jij een Rosti Mepal lunchset met afbeelding naar keuze winnen? Laat dan in een reactie weten welke print je wel zou willen winnen (bijvoorbeeld Dory, Frozen etc.). Daarnaast zou ik het erg leuk vinden als je de facebookpagina van Aukjeswereld leuk vindt. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel zo’n Rosti Mepal lunchset wil winnen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 29 augustus. Op 30 augustus krijgt de winnaar persoonlijk bericht. Heel veel succes!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?Bedrijf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.