Dit is echt onmisbaar in je kraamweek!

Emmi is alweer twee weken oud en dat betekent dat mijn kraamweek er dus al een week op zit. Wat gaat het snel! En hoewel ik de meeste dingen nu ook nog wel gebruik, waren deze dingen vooral in mijn kraamweek echt onmisbaar…

  • Een bidon. Ja je ziet het goed. Na je bevalling moet je bij elk toiletbezoekje even goed spoelen. Ik had dus standaard een gevulde bidon naast het toilet staan. Ideaal, want je kan er redelijk goed mee richten en je voelt je weer fris en schoon na het spoelen.
  • Mijn Noppies voedingsbh. Oh wat is dit een fijne bh! Geen beugels, kantjes of randjes en met heerlijke stretch zodat ook na je stuwing alles er nog in past 🙂 Ik had er één gekocht tijdens mijn zwangerschap maar inmiddels is de tweede ook al in huis hoor. En doordat er nog een randje stof boven je borst zit, voel je je niet zo bloot tijdens het voeden, ideaal!
  • Een nachthemd met knoopjes. Normaal gesproken slaap ik nooit in een pyjama (oeh lala 😉 ) maar voor de kraamweek kocht ik speciaal twee nachthemden met knoopjes. Ideaal met borstvoeding, want dan hoef je niet je hele shirtje uit te trekken en doe je alleen de knoopjes open die op borsthoogte zitten. En net lang genoeg om over dat sexy netbroekje heen te vallen 😉
  • De boxers van Maikel. Want mijn eigen onderbroekjes zaten echt nog niet lekker en daar past al helemaal geen kraamverband in! En zo’n netbroekje is echt alles behalve charmant. In een boxer voelde ik me toch een stuk gekleder dan in zo’n netbroekje.
  • Mijn huispak! Want op de momenten dat je wel uit bed wil en kan, wil je ook echt nog niet je spijkerbroek aan. Hier binnenkort meer over trouwens want ik heb een wel heel fijn pak ontdekt!

Wat vond jij onmisbaar in je kraamweek?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.