Op zoek naar DE naam…

op zoek naar de naamAfgelopen weekend hebben Maikel en ik het over de naam van onze mini gehad. Want ook al ben ik nog maar 18 weken zwanger, wij liggen qua namen niet zo goed op één lijn haha dus we zullen de overige tijd hard nodig hebben om het eens te worden. Toch zijn er al een paar potentiële namen voorbij gekomen…

Drie jaar geleden zaten we met hetzelfde dilemma. Op zoek naar DE naam voor onze mini. Dat verliep niet helemaal vlekkeloos (klik) maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen. Maar nu moeten we dus weer op zoek naar een meisjesnaam en ik kan je vertellen, dat valt niet mee!

Eerlijk is eerlijk, Charlotte zou Charlotte niet zijn als ik niet al een leuke naam in gedachten had. Voorzichtig opperde ik afgelopen weekend de naam bij Maikel en zijn reactie was duidelijk “dat gaat hem dus echt niet worden!”. Hmm, oké dan. Beetje jammer. Maar ik laat me niet zo snel uit het veld slaan 😉 Dus ik zocht een hippe namensite op en zette de leukste namen op een rijtje. Dit rijtje van maar liefst zeven namen (jaja, ik had mijn best gedaan) stuurde ik naar Maikel maar helaas, geen reactie.

Nou waren we afgelopen weekend lekker samen een dagje in Zeeland en onder het genot van een heerlijk alcoholvrij biertje zaten we in het zonnetje op het terras. Het ideale moment om het eens over de namen te hebben. Nog steeds vond hij mijn nummer 1 naam niet leuk helaas, maar al grappend zijn we samen toch op een paar andere potentiële namen gekomen. Tot groot genot van het tafeltje naast ons, want zij hebben heerlijk kunnen meegenieten van al Maikels argumenten om een bepaalde naam niet te kiezen haha.

Inmiddels hebben we dus, wat mij betreft, nog een rijtje van drie namen over. Maikel moet nog een keer goed op internet kijken maar ik denk dat het wel bij deze top 3 blijft. En dan gebruik ik gewoon stiekem heel vaak mijn nummer 1 naam als ik over onze mini praat, wie weet went hij er nog aan, net zoals toen bij Aukje… 😉

Hoe ging dat bij jullie? Waren jullie het snel eens over de naam?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.