Our diary #231

Hoewel mijn ogen gisteravond bijna dicht vielen, is het me toch gelukt om Our Diary nog even in elkaar te zetten. Speciaal voor die ene lezeres die op zondagochtend altijd samen met haar dochtertje in bed meeleest 😉 En natuurlijk ook voor jou en alle andere vaste lezers… <3

Vorig weekend besloot Emmi om haar keukentje op te ruimen. Ze haalde alles eruit en had toen geen zin meer haha. Maar helaas voor haar moest ze er halverwege de dag toch echt aan geloven. Aukje pakte ondertussen de stofzuiger en ik genoot ondertussen van dat zeldzame moment.

Maandag had ik een heerlijke date met Kimberly. We maakten foto’s, Monique kwam ook nog even hoi zeggen en na het foto’s maken genoten Kimberly en ik nog van een lekkere high tea. Daarna doken we nog wat winkels in en voordat we het in de gaten hadden was de dag voorbij. Genoten!

Dinsdag na school werd er niet afgesproken maar waren de meisjes eens een keer samen thuis.

Woensdag vloog ik na mijn werk snel naar huis, want we hadden geen oppas voor de meisjes die dag. Na Aukjes speeldate gingen we nog even naar de speelgoedwinkel voor wat cadeautjes voor de kinderfeestjes en we gingen nog op zoek naar een kleinigheidje voor de dag van de leerkracht (5 oktober).

Even snuffelen in mijn favo snuffelwinkel.

Donderdag mocht ik wat kinderen uit Aukjes klas naar een leuke workshop brengen. Ze hadden met heel de klas een hip-hop workshop en gingen allerlei graffiti bekijken.

Toen ik de kinderen weer naar de klas had gebracht wachtte ik even totdat de juf er ook was, en dus maakte ik stiekem een fotootje van Aukje met haar tekening.

Wat wordt ze toch groot!

Trotse Emmi!

Vrijdagmiddag hadden we weer geen oppas, dus ik vloog na het werk weer naar huis en trof Emmi dubbel gevouwen aan haha.

Doktertje spelen met mijn kleinste moppie.

Ze vindt het zo leuk om samen rollenspellen te spelen.

Vrijdagavond oefende ik nog even de twee nieuwe sportlessen. Elke drie maanden doen we een nieuwe choreo en zaterdagochtend was voor mij de eerste keer dat ik de nieuwe lessen in de praktijk ging brengen.

Zaterdagochtend, klaar voor de les!

En toen ik thuis kwam (de nieuwe lessen gingen goed!) waren de meisjes druk met hun kleurplaat voor de kleurwedstrijd van de AH.

En terwijl ik weg was had Emmi de tafel gedekt. Er was een feestje, maar er was niemand jarig. Er was een baby geboren…

En mijn bestelling kwam binnen. Even wat maillots voor de dames besteld, nu het ineens herfst is. Het kan maar vast in huis zijn!

Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.