Disclaimer

Alle artikelen op Aukjeswereld.nl worden met veel aandacht en passie geschreven. Alles wat ik schrijf en alle foto’s die ik plaats zijn dan ook eigendom van Aukjeswereld.nl. Hiervan mag niets zonder mijn toestemming worden overgenomen of gekopieerd. Toestemming voor het gebruiken van een foto kunt u aanvragen door een mailtje te sturen naar info@aukjeswereld.nl.

Wanneer een artikel een samenwerking is met een bedrijf, in welke vorm dan ook, herken je het artikel aan de * achter de titel (voorheen werd dit aangegeven door middel van een afbeelding onder het artikel). Dit kan gaan om een betaalde advertentie of om een artikel met een gekregen product.

Soms zitten er affiliate links in blogs verwerkt. Dat betekent dat wanneer jij op de link klikt en besluit iets te kopen, ik een kleine vergoeding ontvang in de vorm van percentage van het besteedde bedrag. Het kost jou niets extra’s en levert mij een klein bedrag op dat ik bijvoorbeeld kan gebruiken om de hosting van mijn blog te bekostigen.

Bij winacties worden de winnaars altijd op de hoogte gesteld door een persoonlijke mail. Wordt daar niet binnen een week op gereageerd, dan wordt er een andere winnaar gekozen. Aukjeswereld.nl is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte pakketten.

Door het lezen van deze blog aanvaardt u deze disclaimer en eventuele wijzigingen daarvan. Mocht u nog vragen hierover hebben dan kunt u contact met me opnemen door een mailtje te sturen naar info@aukjeswereld.nl.