Samenwerken

moeder-dochter fotoshootAukjeswereld is mijn persoonlijke blog, waarin ik vooral schrijf over het moederschap, afgewisseld met een snufje lifestyle, onderwijs en fashion. Mijn eerste artikel op deze blog kwam op 30 juni 2015 online en inmiddels zijn we dus alweer ruim 3 jaar verder. Ik ben begonnen met bloggen omdat ik het ontzettend leuk vind om de dingen die we samen doen en mee maken, dingen waar we tegenaan lopen, dingen die we mooi vinden of waar we enthousiast over zijn te delen. Ik vind het dan ook ontzettend leuk om reacties te krijgen naar aanleiding van iets wat ik geschreven heb. Nog steeds blog ik dagelijks met veel plezier!

Elke dag verschijnt er om 6.00 uur een artikel online, één keer in de week (zondag) is dat een fotodagboek en de rest van de artikelen zijn wisselend (shoplogs, reviews, fashion, tags, persoonlijke artikelen, artikelen over het onderwijs en random artikelen), kortom, een echte blog voor iedereen die het leuk vindt om te lezen.

Ik vind het ontzettend leuk om op de hoogte te worden gehouden over nieuwe producten, events en andere leuke info. Persberichten en vrijblijvende uitnodigingen ontvang ik dan ook graag via info@aukjeswereld.nl

Mijn statistieken van februari 2019 zijn (Google analytics) 

Unieke bezoekers: 25.808   Sessies: 37.400+   Facebook likes: 2575+   Instagram volgers: 2750+

Mijn statistieken van maart 2019 zijn (Google analytics) 

Unieke bezoekers: 32.200   Sessies: 44.100+   Facebook likes: 2624+   Instagram volgers: 2760+

Past jouw product of website bij Aukjeswereld en heb jij interesse in een leuke samenwerking? Mail dan naar info@aukjeswereld.nl of vul het contact formulier in en ik zal zo snel mogelijk reageren! Er zijn verschillende manieren van samenwerken mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een advertorial, review, winactie of langdurige samenwerking.

Eventueel is het ook mogelijk om via  LinkPizza samen te werken. Linkpizza is Nederlands grootste marktplaats voor authentieke sponsored content waar adverteerders en influencers elkaar vinden. Hier kan je als bedrijf een opdracht uitzetten, waar relevante bloggers op kunnen pitchen of je kan mij direct benaderen via mijn Mediakit. Linkpizza meet automatisch het aantal views en kliks op de artikelen en geeft inzicht in de statistieken.

Een aantal merken waar ik al eerder mee samenwerkte:

BampidanoB.Nosy – Esprit – Geboortepost.nlJulianatoren – Kaya SieradenKleine Giraf – LiveraLittle Tikes – Maxi-Cosi –  QuapiPrincess – Red-RagSacha shoesSarenzaSouzaStokke – VTech

Een aantal reacties n.a.v. samenwerkingen:

“Wauw wat heb je mooie foto’s gemaakt en een erg leuk stuk geschreven, dankjewel!” (Souza)

“Wat een leuk artikel is het geworden zeg! Echt heel leuk gedaan. Je brengt mij nog eens op ideeën.” (Princess)

“Bedankt voor je heerlijk, eerlijke blog” (Van Hoorne entertainment)

Heb je verder nog vragen, tips, opmerkingen of wil je om een andere reden met mij in contact komen? Mail dan naar info@aukjeswereld.nl of vul het contact formulier in en ik zal zo snel mogelijk reageren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.