New in: Initial armbandjes van Isabel Bernard *

“Mama die zijn mooi! Zijn die voor ons?” Nee sorry schatje, deze houdt mama helemaal zelf. Al een behoorlijke tijd was ik op zoek naar zulke subtiele initial armbandjes, eindelijk heb ik ze gevonden en ik ben er zo blij mee!

Van opvallende naar subtiel

Ik ben gek op sieraden, altijd al geweest. In mijn pre-kids tijdperk droeg ik altijd grote kettingen, enorme oorbellen, rijen vol armbanden en het liefste ook nog een opvallende riem. Sinds een jaar of tien is dat allemaal wat rustiger geworden. Niet meer dagelijks andere oorbellen en kettingen, maar elke dag dezelfde, subtiele gouden sieraden. Het enige dat ik nog miste was twee mooie initial armbandjes, die ik niet elke keer af hoef te doen als ik onder de douche ga bijvoorbeeld. Maar ik kon steeds maar niet vinden wat ik in mijn hoofd had.

Zoveel keuze!

Totdat ik een mailtje kreeg van Brandfield. Ik snuffelde eens rond op de site en waar ik vooraf dacht dat het misschien moeilijk zou zijn om iets naar mijn smaak uit te zoeken, bleek het tegenovergestelde waar. Ik vond het ene na het andere mooie armbandje, een prachtige gouden ring en een heleboel mooie horloges, allemaal precies mijn smaak. Dat werd nog lastig kiezen! Wat wilde ik nou het allerliefste hebben?

Een smartwatch?

Ik ging eerst even kijken bij de smartwatches. Want eerlijk is eerlijk, dat lijkt me toch handig! Ik vond een heel mooi Michael Kors horloge met een roségouden bandje, waar ik bijna meteen verliefd op werd. Maar de ervaring leert mij dat ik een horloge graag even om wil zien, voordat ik weet of het bij mij past. Dus ik besloot om toch weer even verder te kijken bij de armbandjes en ik voor het horloge wel een keer naar de winkel ga zodat ik even kan passen (bof ik even dat er in Eindhoven een filiaal van Brandfield zit!).

initial armband

Initial armbandjes

Nou heb ik al een ketting met de initialen van onze meiden, maar ik wilde daar eigenlijk ook nog dolgraag twee armbandjes bij. Niet van die grote, gegraveerde exemplaren, maar juist een fijn en subtiel armbandje. Als het even kon ook nog echt goud, want ik heb geen zin om het elke dag bij het douchen af te moeten doen. Nog geen twee tellen later vond ik precies wat ik zocht, maar dan ook echt precies. 14 Karaats goud en heel fijntjes, precies waar ik van houd!

letter armbandje

Twee weken verder

Inmiddels zijn we een paar weken verder en ik ben in lange tijd niet zo blij geweest met iets nieuws. Elke dag draag ik de armbandjes en doordat ze zo fijntjes zijn, zitten ze nooit in de weg. Ik kan ermee slapen, douchen, naar de speeltuin, werken en alleen voor het sporten doe ik ze af. En dan eigenlijk alleen maar omdat ik het zonde vind als ik ergens achter blijf haken en ze daardoor kapot gaan. De armbandjes hebben drie ringetjes waardoor je ze losser of juist strakker om kunt doen. Ik doe ze beiden op een andere lengte, dat vind ik het mooiste tijdens het dragen.

initial armbandjes

Compleet

En nu ben ik geloof ik compleet, wat betreft sieraden. Ik heb mijn favoriete oorbellen, ketting, ringen en nu dus ook armbandjes. Dan mist er alleen nog een mooi smartwatch, wat dan als het even kan weer precies past bij mijn nieuwe initial armbandjes. Wie weet kijk ik manlief eens lief aan voor mijn verjaardag 😉

Heb jij ook favoriete sieraden die je dagelijks draagt? Of wissel je graag af?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.