Outfit: Time to party! *

Bonprix

It’s the most wonderful time of the year! De kerstdiners staan gepland, er zijn plannen voor oud & nieuw en de eerste party outfits zijn geshopt, want als je mij een beetje kent dan weet je dat ik het heerlijk vind om mezelf op te tutten voor deze dagen…

Feestdagen

De feestdagen komen eraan! En ondanks dat ik met kerst gewoon twee dagen moet werken, staan er ook nog genoeg leuke dingen op de planning, want wie zegt dat een kerstdiner perse op 25 en 26 december plaats moeten vinden? Wij gaan altijd wat creatief met de kerstdagen om, maar dat mag de pret niet drukken. Lekkere etentjes en fijn samenzijn met vrienden en familie kunnen altijd en ik heb er nou al zin in! En waar ik ook zin in heb is het heerlijk tutten van tevoren. Juist nu ik moeder ben kan ik daar extra van genieten op deze dagen, even lekker de tijd voor mezelf en eindelijk die geweldige feestkleding aan kunnen zonder dat iedereen vraagt of ik ergens naartoe moet.

Bonprix

Niet te duur

Nou vind ik het altijd erg leuk om iets nieuws te kopen voor de feestdagen, ik bedoel, als er een maand is waarin je uit kunt pakken met feestkleding dan is het december toch? Maar om nou honderden euro’s uit te geven aan kleding die je daarna niet meer zo vaak aan kunt, vind ik ook een beetje overdreven. Gelukkig heb ik dit jaar een paar leuke party outfits geshopt voor hele fijne prijsjes en zijn het ook nog eens outfits die je vaker kunt dragen dan alleen tijdens de feestdagen, win-win dus!

Bonprix

Casual chic

Ik zag namelijk deze heerlijke jurk bij bonprix. Hij zit ontzettend lekker, is foodbaby proof 😉 en ziet er ook nog eens feestelijk uit. De bovenkant van de jurk is gemaakt van fijntricot waardoor de jurk wat meer casual oogt, maar de kanten rok maakt het dan meteen een stuk feestelijker. Hij is wel ontzettend kort, dus je moet wel een beetje oppassen bij het bukken. Deze jurk is natuurlijk ook na de feestdagen nog perfect door te dragen, met een gecoate legging eronder bijvoorbeeld, of met een jasje of vest er overheen.

Bonprix

Sexy chic

Nou ben ik ook niet vies van een beetje sexy 😉 en hoewel ik over het algemeen graag rokjes draag tijdens de feestdagen vond ik deze broek van imitatieleer ook ontzettend gaaf! Met een kanten top erop en pumps eronder is deze look toch perfect voor de feestdagen? Feestelijk, chic en een beetje sexy. En ook hiervan kan je beide items weer perfect blijven dragen na de feestdagen, bijvoorbeeld een lekkere trui of mooie blouse op de broek en je outfit is meteen helemaal anders!

Bonprix

Classic chic

En tot slot koos ik nog een jurk uit die ik al vaker heb willen kopen, dus nu heb ik het dan ook maar echt gedaan. Ik vind dit zo’n mooie jurk, ook voor bruiloften bijvoorbeeld. De jurk valt echt perfect, doordat de stof wat zwaarder is blijft de rok mooi geplooid en ook deze jurk is geschikt voor een foodbaby buikje 😉 De kanten top is gevoerd, waardoor het wel lijkt alsof hij doorschijnt maar dat is niet zo. Ik twijfelde overigens over een huidskleurige panty of een zwarte, want ik vind beiden mooi staan bij deze jurk.

Ik ben in ieder geval alvast klaar voor de feestdagen, nu de kindjes nog 🙂 Welke outfit vind jij het leukste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.