Outfit of the day: de perfecte biker boots *

biker boots

Ik ben verliefd! Ken je dat gevoel, dat je al twee jaar op zoek bent naar de perfecte match? Een zoektocht die onmogelijk lijkt, terwijl iedereen om je heen wel zijn ideale match gevonden lijkt te hebben. Maar eindelijk is het moment daar, ook ik heb mijn match made in heaven gevonden!

Biker boots

Toen de Biker boots net in de mode kwamen had ik er nog niet zoveel mee. Op zich niet zo vreemd, ik ben nooit een voorloper qua mode geweest. Maar naar mate er steeds meer mensen biker boots gingen dragen vond ik ze steeds leuker worden. En bovenal, het waren de perfecte schoenen voor onder een rokje! Weer eens wat anders dan sneakers (te sportief), pumps (te zere voeten) of Chelsea boots (te simpel). Maar toen ik eenmaal zover was dat ik ze zelf ook wilde kopen, kon ik natuurlijk nergens het juiste paar vinden. Ik vond ze al snel te lomp of ze zaten simpelweg niet lekker. Totdat ik dit paar tegenkwam bij Sacha.

biker boots

Pantoffels

Op het eerste gezicht leken deze boots perfect. Met gespen, maar ook weer niet te opvallend vanwege een zilveren of gouden afwerking. Een mooie ronde neus, en totaal niet lomp. De perfecte biker boots voor mij. Maar ja, dan moeten ze ook nog passen en lekker zitten en daar ging het ook nog wel eens mis. Toen de schoenen werden bezorgd wist ik dan ook niet hoe snel ik de doos open moest maken om te passen. Ik trok de eerste schoen aan en voelde het meteen, ze zitten als pantoffels!

rokje met biker boots

Favoriete outfit

En nu horen deze schoenen dus tot mijn favorieten. Ik draag ze het liefste onder een rokje, maar ze passen ook perfect onder een skinny jeans. De oplettende lezer heeft de boots al eerder voorbij zien komen in de post van mijn favoriete vest, want daar draag ik ze ook al bij twee outfits. Ze zijn gewoon ontzettend leuk, zitten heerlijk en doordat ze van binnen en van buiten van leer zijn blijven mijn poezelige voetjes ook nog eens lekker fris. Ook fijn voor de rest van het gezin 😉

Mocht je nou nieuwsgierig zijn geworden, deze heerlijke schoenen zijn te koop bij Sacha voor € 139,99. En ik kan je verklappen, dat geld zijn ze dubbel en dwars waard!

biker boots sacha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.