Outfit: 6x mijn favoriete vest

Vorig jaar kocht ik een lang vest bij een, voor mij, verrassende winkel. Dit vest was zo fijn, dat ik besloot om er nog drie kleuren van bij te kopen! Nog steeds draag ik deze vesten ontzettend graag en daarom leek het me leuk om te laten zien hoe ik hem combineer…

Het gaat om dit vest, het cashmere vest van Miss Etam (no spon!). Ik heb hem in het donkerblauw, donkergroen, grijs en zwart. Het vest is dun en daardoor voor mij ideaal, want ik heb het al snel warm in te dikke vesten. Dit vest is heerlijk voor gewoon thuis, maar ook leuk voor als ik de deur uit ga.

Zo vind ik het vest op zijn leukst! Links draag ik de grijze, rechts de zwarte variant. Beiden met een simpel shirtje, een korter rokje, een 20 denier panty en wat stoerdere biker boots.

Zo’n kort rokje en dunne panty zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar voor thuis met de kids is een dikkere panty beter geschikt. Met sneakers, een stretchy knierok en een shirtje met watervalhals. Rechts heb ik de donkerblauwe variant aan, deze staat mooi op een spijkerbroek.

lang vest

En zo draag ik het vest denk ik het meeste. Wederom met een dikke panty en knierok, maar dan net even anders. Rechts heb ik het donkergroene vest aan, op een van mijn favoriete broeken van Costes en met een zwart shirtje dat toevallig ook van Miss Etam komt.

Wat vind jij de leukste combinatie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.