Outfit: het festival seizoen is geopend!

my-jewellery

De zon schijnt, de muziek staat hard, in mijn ene hand heb ik een wijntje en in mijn andere waarschijnlijk mijn telefoon om een foto te maken. Zo sta ik er de komende tijd wel vaker bij, want het festival seizoen is weer aangebroken en ik heb zojuist mijn perfecte festival outfit gevonden…

De komende tijd staan er heel wat leuke dingen op de planning. Zo ga ik binnenkort naar de Toppers en naar Guus Meeuwis maar hebben we het stiekem toch ook alweer over Lakedance gehad, een festival hier vlakbij. En zoals bij de meeste vrouwen het geval is, denk ik al weken van tevoren na over mijn outfit. Het moet namelijk niet alleen lekker zitten, maar er natuurlijk ook nog eens leuk uitzien. En dat laatste is volgens mij helemaal gelukt met deze outfit!

festival outfit

Als ik denk aan een festival outfit, dan denk ik in de eerste instantie aan iets wat ik minder snel door de weeks draag, iets dat net even wat anders is dan anders en een tikkeltje sexy (moet kunnen toch?). Tegenwoordig draag ik vaak een spijkerbroek met een mooie top erop, maar nu ik voortaan twee keer in de week in de sportschool sta durf ik wel wat meer been te laten zien. Dit keer heb ik dus voor een rokje met een mooie top gekozen.

my jewellery
top kant

En iedereen die mij goed kent weet dat ik dol ben op panterprints. Kan ook haast niet anders, want de winkels hangen er vol mee. Het leuke aan dit rokje vind ik dat de print anders is dan bij de meeste panterprints. De kleuren zijn prachtig en de laagjes geven het rokje een leuk speels effect. Omdat het rokje lekker kort is, besloot ik om er een top bij te kiezen met een hoge hals. Hoewel ik normaal graag een open hals draag, vind ik dit beter bij elkaar passen en door de kanten bovenkant geeft de top toch geen gesloten gevoel.

gouden oorbel

Natuurlijk is een outfit pas af met de juiste sieraden erbij. Sinds een aantal jaren draag ik gouden sieraden, in plaats van zilver. Ik vind het mooier, mits subtiel, en het past bij mijn ketting en ringen. Omdat oorbellen door mijn krullen altijd een beetje wegvallen, koos ik wat opvallendere, dikkere oorbellen. Deze ringen zitten met z’n drieën aan elkaar. Ze zitten vast, dus ‘rinkelen’ niet en de sluiting is stevig dus je hoeft niet bang te zijn dat je er een kwijt raakt. Fijn voordeel, ze wegen niet zoveel. Ik heb altijd wel grote oorbellen gedragen, maar van die hele zware zitten gewoon niet zo lekker.

horloge slangenprint

En tot slot koos ik nog een mooi horloge uit. Ik draag al jaren geen horloge meer (want: zilver) en ik heb eigenlijk nooit de tijd genomen om een mooie goudkleurige uit te zoeken. Totdat ik dit horloge met slangenprint tegenkwam. De gouden kleur is subtiel aanwezig in het uurwerk zelf en daardoor vind ik hem ook zo mooi. Subtiel maar toch aanwezig, ik hou ervan!

rokje panterprint

Op de foto draag ik de oufit met mijn biker-boots, maar als het echt lekker weer is dan kan er natuurlijk ook een sandaal of slippertje onder. Voor de avond neem ik een spijkerjasje mee, zodat ik het niet koud krijg en dat staat ook nog eens hartstikke leuk. De outfit en sieraden zijn te koop bij My Jewellery en de biker boots heb je hier al eerder voorbij zien komen in een outfit post.

Heb jij leuke festivals op de planning staan dit jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.