Our diary #109

Wat een gevarieerd weekje was dit! Hij begon met een bruiloft, daarna een dagje weg met de familie, ik ging nog met de meisjes naar het theater en eindigde met een ontzettend leuke workshop en een avond uit eten. Kijk je weer mee?

Vorige week zaterdag bracht ik de meisjes al op tijd naar mijn ouders. Daarna reed ik door naar Monique, waar ook Geertje naartoe kwam. Samen vertrokken we richting Maastricht, voor de bruiloft van lieve Bregje!

De welbekende enveloppe stond als cadeautip op de uitnodiging, dus we pakten het geld creatief in en waren er klaar voor.

We gingen eerst naar het prachtige Dormio resort, even omkleden, opmaken en bijkletsen en daarna waren we klaar voor vertrek!

De taxi was onderweg dus we maakten nog even een selfie 🙂 De bruiloft was prachtig! We hebben enorm genoten van het stralende bruidspaar en na een geweldige dag en avond gingen Monique en ik weer terug naar het Dormio resort om te overnachten.

Na een kort nachtje bracht ik Monique naar het station en reed ik door naar Mondo Verde in Landgraaf. De rest van mijn familie van mijn vaders kant kwam hier ook naartoe, ter ere van het 60-jarig huwelijk van mijn opa en oma.

Diertjes kijken, spelen, lekker eten en drinken, het was een fijn dagje (al voelde ik het korte nachtje wel hoor).

Toen we die avond naar bed gingen trof ik Aukje zo aan. Gek ding 🙂

Maandag mocht Aukje weer naar school en terwijl Emmi speelde en naar de televisie keek, hing ik wat op de bank. Even uitrusten van het weekend.

Dinsdagochtend mocht Aukje naar de GGD. Hoe dat was kon je woensdag al lezen.

Na schooltijd nam Aukje een vriendje mee naar huis en samen gingen we naar de speelschuur. Zie je Emmi liggen?

Woensdagmiddag gingen we naar het Zandkasteel. Voor Emmi de eerste keer in het theater en ze keek haar ogen uit. Zo schattig. Ook Aukje vond het nog erg leuk.

Na afloop mocht Emmi nog even met haar grote idolen knuffelen, zo schattig. Aukje gaf alleen Sasa een high five. Zo grappig om te zien hoe verschillend die twee soms zijn.

Donderdag bracht ik Emmi weer naar mijn ouders waarna ik doorreed naar de sportschool. Daarna werkte ik nog en ’s avonds sprak ik met een vriendin af.

Samen bloemen plukken.

Vrijdag ging ik naar Amsterdam waar ik een gezellige en lekkere high tea had. Ondertussen kregen we een thee workshop van een echte thee sommelier.

Thee proeven dat gezet is op verschillende temperaturen. Zie je het verschil in kleur? En de thee heeft dus even lang kunnen trekken. Het verschil was ook echt goed te proeven, bizar dat temperatuur zoveel doet!

En wat nog opmerkelijker was, was deze thee. In beide potten zit dezelfde thee, die even lang heeft getrokken op dezelfde temperatuur. De ene thee i gezet met Spa Blauw en de andere met kraanwater. Mag jij raden welke met kraanwater was… Ook hier was het verschil duidelijk proefbaar! Super leuk en leerzaam!

Na afloop vertrok ik weer richting Eindhoven, waar ik lekker met een vriendin de stad in ging. Wat eten, borrelen en vooral lekker bijkletsen!

Ondertussen kreeg ik allemaal leuke foto’s van Aukje, want de bofkont zit dit weekend met haar oma op de camping. Samen met een vriendin van mijn moeder en haar kleindochter. Super leuk! Emmi en ik hebben dus een rustig weekendje samen.

Vandaag zou ik eigenlijk weer naar Amsterdam gaan voor een super leuk event maar omdat Aukje er niet is besloot ik ook maar om thuis te blijven. Een rustig weekend dus voor mij, maar dat is stiekem ook wel eens lekker.

Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.