10 x de leukste moeder dochter uitjes

moeder dochter uitje

Ik ben een echte meisjes mama. Ik vind het heerlijk om lekker samen te tutten, knutselen, freubelen en om er samen op uit te gaan. Maar sinds de geboorte van onze jongste dochter zijn de leuke uitjes wel weer even wat minder geworden. Daar wil ik verandering in brengen, en daarom zocht ik alvast 10 leuke moeder dochter uitjes op voor de komende tijd. 

Sowieso gaan we de komende tijd nog wel een paar keer zwemmen, naar de bioscoop, een theater voorstelling, de dierentuin en een pretpark. Ook staat er binnenkort een filmavond op de planning. Dan zoeken we samen iets leuks uit via de TV gids van TV blik, pakken er een grote bak popcorn, chocolade, wat te drinken en een fleecedekentje bij en onze filmmiddag kan beginnen! Maar deze 10 moeder dochter uitjes hebben we nog nooit gedaan en moeten dit jaar dus zeker op de to do lijst:

Uitjes om met z’n tweetjes te doen:

  • Een leuke workshop. En dan geen sieraden maken of cupcakes versieren maar iets wat we niet ook gewoon thuis kunnen doen. Chocolaatjes maken of graffiti ofzo.
  • Een dagje samen shoppen en dan helemaal in het teken van haar. Samen met de trein, alleen maar kinderkleding winkels in en ze mag uiteraard zelf kiezen. Tussendoor lekkere dingen eten en drinken, gewoon een heerlijk shopdagje samen.
  • Beauty middagje. Oké, geen uitje maar wel een fijn quality time momentje. Ik lak regelmatig Aukjes teennagels en dat vindt ze zo leuk, dat ik ervan overtuigd ben dat ze een beauty middag ook leuk gaat vinden. Samen een gezichtsmasker maken en natuurlijk opdoen. Samen in bad, elkaars nagels lakken, haren kammen, alles erop en eraan. Zo leuk!
  • Het lijkt me ook echt ontzettend leuk om samen te high tea-en, maar Aukje is echt een pitser die maar weinig lust, dus dat gaat hem voorlopig nog niet worden. Hopelijk over een paar jaar.
  • Samen een nachtje weg. Dit lijkt me zo ontzettend leuk, twee hele dagen die alleen maar om jullie samen draaien, heerlijk!

Uitjes om samen of met het hele gezin te doen:

  • Samen schaatsen. Dat lijkt me nou zo leuk om te doen. Vrienden van ons hebben dit laatst gedaan met hun zoontje en zij waren zo enthousiast dat ik nu ook wil. Nou nog even kijken wanneer want dit is natuurlijk ook wel heel erg leuk om ook met Maikel erbij te doen.
  • Blote voeten pad. Zodra het mooier weer wordt, wil ik eindelijk eens een keer een blote voeten pad opzoeken. Ik ben zo benieuwd wat Aukje daarvan gaat vinden!
  • Naar een concert. Ik ben met Aukje wel al een aantal keer naar een theater voorstelling geweest, maar nog nooit naar een concert. Misschien is de K3 tour wel leuk om mee te beginnen.
  • Bessen plukken. Al twee jaar staat dit op mijn lijstje en steeds komt het er niet van. Ik moet nog wel even geduld hebben want dit kan alleen in juli en augustus maar dit jaar gaan we het zeker weten doen!
  • Rolschaatsen. Bestaan er eigenlijk nog rolschaatsbanen? Binnenkort maar eens opzoeken want het lijkt me ontzettend leuk om haar snoetje te zien als ze voor de eerste keer op rolschaatsen staat.

Wat vind jij een echt leuk moeder dochter uitje om te doen?

Liefs Charlotte

Volg je mij al op PinterestInstagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?moeder dochter uitjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.