Zomervakantie to do list

zomervakantie to do list

Over iets meer dan drie weken is het zover, zomervakantie. Dit keer voor het eerst dat Aukje ook werkelijk vakantie heeft. Omdat we niet op vakantie gaan, besloot ik om alvast een zomervakantie to do list te maken met leuke dingen die we in de vakantie samen gaan doen. En over een week of twee mag Aukje ook haar eigen lijst samenstellen, zodat we elke week twee uitjes kunnen afstrepen…

Zes weken zomervakantie, dat zal wel even wennen zijn voor Aukje, maar ik vind het ondertussen ontzettend gezellig dat Aukje dan lekker veel thuis is. En om het ook gezellig te houden bedacht ik zes leuke uitjes om in de vakantie te gaan doen. Elke week eentje. En over twee weken mag Aukje ook zes dingen opschrijven zodat we elke week twee leuke dingen gaan doen. Eén door mij gekozen uitje en eentje door Aukje gekozen.

Zomervakantie to do list

  • Samen naar de bioscoop en lekker uit lunchen. Dit kunnen we fijn op een vrijdag doen, als Emmi op het kinderdagverblijf zit. Even lekker tijd met z’n tweetjes.
  • Naar de dierentuin. We hebben een abonnement en ik ben echt te weinig geweest. Aukje vindt de dieren geen bal aan, maar de speeltuin daar wel dus ik denk dat we daar dan de hele dag doorbrengen haha.
  • De Efteling! Aukje vraagt zo vaak wanneer we weer eens gaan. Deze week nog even snel de kortingskaarten inleveren.
  • Een speeltuin fietstochtje. Lekker op haar nieuwe fiets, naar allerlei speeltuinen in de buurt fietsen. Grote picknickmand mee vol lekkers en we komen onze dag wel door.
  • Blote voetenpad. Dit lijkt me zo leuk om een keer te doen. Hier in de buurt zit er eentje dus nu maar hopen op mooi weer en dan kunnen we gaan.
  • Blauwe bessen plukken. Hier in de buurt kan je ergens zelf een emmertje bessen plukken. Aangezien alle dames hier in huis er dol op zijn, gaat ze dit vast leuk vinden.

Overigens staan er nog wel meer leuke dingen in dit lijstje dat ik al eerder maakte. Dus misschien blijft het wel niet bij deze zes uitjes en kies ik er nog meer uit om te gaan doen…

Heb jij al leuke plannen voor de zomervakantie?

Volg je mij al op Pinterest, Instagram,
Facebook, Twitter en Bloglovin?uitjes zomervakantie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.