Een tule dames rok, hot or not?

tule dames rokAls klein meisje was ik al gek op strikjes, jurkjes, franjes en tule en eigenlijk is dat nog steeds zo. Aukje heeft dan ook een aantal vrolijke tule rokjes in haar kast liggen waar ik stiekem best een beetje jaloers op ben. Maar zou een tule rok voor mij, als 32 jarige moeder ook nog kunnen, en zo ja, wat trek ik er dan op aan?

Een paar jaar geleden kwamen ze ineens in de mode, tule rokjes voor meisjes. In het begin moest ik er nog niet veel van hebben, maar zoals wel vaker bij mij het geval is, wende ik er al snel aan en vond ik het steeds leuker. Het eerste exemplaar werd gekocht en inmiddels heeft Aukje er al verschillende versleten. Zelfs Emmi haar eerste tule rokje hangt al in de kast, klaar om volgend jaar zomer gedragen te worden.

Je kon er natuurlijk op wachten, maar als snel kwamen er ook tule rokken voor dames. Ik zette daar zo mijn vraagtekens bij, vond het meer iets voor kinderen en dacht er verder niet meer over na. Totdat ik op zoek ging naar een leuke outfit voor kerst…tule dames rokTijdens mijn zoektocht kwam ik steeds een beetje op dezelfde kleding uit. Kleding die al in mijn kast hangt, omdat mijn smaak de laatste jaren blijkbaar net veel is veranderd. Ineens viel mijn oog op deze tule rok. Totaal uit mijn comfortzone, maar ik besloot om hem toch te bestellen. Hij kwam binnen en toen ik hem aantrok was ik op slag verliefd! Wat een ontzettend gave rok! Alleen wat trek je nou toch aan op zo’n rok? Ik besloot om het simpel te houden, zodat de aandacht echt naar de rok gaat. Maar helemaal overtuigd ben ik nog niet van deze combinatie. Durf ik dit wel aan? Maar aan de andere kant vind ik de rok zo ontzettend gaaf. Dus nu ben ik eigenlijk op zoek naar advies. Kan deze rok voor mij? En zo ja, wat trek ik aan op deze super feestelijke rok? Ik hoor het graag!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.