Het elfje met de zilveren muiltjes *

prinsessenjurk

“Mama is dat voor mij?” Met grote twinkelende ogen keek ze me aan. Ze wist niet hoe snel ze de doos open moest maken en haar glimlach werd alleen maar groter toen ze zag wat er in de doos zat. Ze trok de prachtige nieuwe jurk aan en volgens mij hoorde ik op dat moment zelfs een harp spelen…

Ken je het programma ‘Say yes to the dress’? Als de bruid in spé in haar trouwjurk uit de paskamer komt, dan begint er een harp te spelen, in gedachten vallen er glitters naar beneden en alles valt op zijn plek. Hetzelfde gebeurde toen Aukje deze week haar prachtige nieuwe verkleedset van Souza aantrok. Oké, misschien is dit wat overdreven, maar een harpmuziekje was zeker op zijn plek geweest. Zeker als je bedenkt dat Aukje al maanden vroeg of ze van die mooie prinsessenschoentjes zou krijgen.

prinsessenschoentjes

Vorig jaar mocht Aukje een cadeautje uitzoeken. De reden daarvan weet ik niet meer, maar ze koos in de speelgoedwinkel van die plastic prinsessenschoentjes. Helemaal blij vroeg ze bij de auto of ze de schoentjes aan mocht. Ze haalde de schoentjes uit de verpakking en tot haar grote verdriet pasten ze niet. Haar voetjes waren te breed en de schoentjes gingen terug. Sindsdien is ze op zoek naar mooie glazen muiltjes, maar helaas had ze steeds pech, ze pasten niet. Totdat Souza deze week de perfecte prinsessenschoentjes op stuurden. Ze pasten niet alleen, maar waren ook nog veel mooier dan alle andere exemplaren die we tot nu toe hadden gezien. Deze waren namelijk zilver, met glitters en afgewerkt met lieve bloemetjes in de hakjes.

souza

Maar naast de prinsessenschoentjes kreeg Aukje ook nog een prachtige prinsessenjurk. Of eigenlijk meer een elfjesjurk, want er zitten mooie vleugeltjes bij. Souza houdt ervan om alles tot in detail af te werken, dat merk je in de kleding, in de accessoires maar ook aan het cadeau dat wij mochten ontvangen. Aukje kreeg namelijk niet alleen de verkleedset, er zat ook nog eens een prachtige haarband bij, een setje armbandjes, een ketting met bijpassende armband en een setje met plakoorbellen. Alles om de verkleedset tot in detail mee af te stylen.

souza haarband

Aukje wist niet hoe snel ze haar kleren uit moest trekken. Ze wilde nu meteen de elfjesjurk aan. Van tevoren had ik Aukjes maten doorgegeven en alles paste daarom ook precies. De maat van het jurkje is 110/122 (5 tot 7 jaar) en van de schoentjes 30/31. Dat betekent dat ze het nu goed past, maar volgend jaar waarschijnlijk ook nog, fijn!

prinsessenjurk

Zoals je kan zien is alles perfect afgewerkt. Mooie stoffen, roze pailletten, zilveren glitters en prachtig tule. Precies waar ieder meisje van houdt! De schouderbandjes zijn verstelbaar in lengte, het rokgedeelte bestaat uit 3 lagen stof en de zilveren glittervleugels zijn los, dus ook leuk om te combineren met andere jurken. Souza heeft namelijk nog veel meer prachtige jurken in het assortiment. Kleine waarschuwing, het is allemaal zo mooi dat het bijna onmogelijk is om te kiezen. Naast de prachtige jurken heeft Souza overigens ook verkleedkleding voor jongens, dus ook voor kleine jongens die gek zijn op verkleden kan je er terecht.

elfenvleugels

Dus als je binnenkort in de buurt bent en je ziet iets roze, glitterigs voorbij fladderen, dan zou het zomaar kunnen dat het Aukje is. Want deze set gaat ze de komende tijd heel vaak dragen, dat weet ik zeker!

Zijn jouw kids ook zo dol op verkleden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.