Emmi’s geboortekaartje

geboortekaartjeAl een paar weken dacht ik dat ik het geboortekaartje van Emmi had gevonden. Totdat ik in de laatste maand nog eens ging snuffelen en op het laatste nippertje nog van kaart veranderde. Er zijn ook zoveel leuke kaartjes te vinden! Dit is hem uiteindelijk geworden…

Bij de geboorte van Aukje hadden we een heel vrolijk geboortekaartje. Dit keer wilde ik ook weer een kaartje die op zou vallen en dus geen standaard kaartje die je regelmatig tegenkomt. Tijdens mijn zoektocht kwam ik zoveel leuks tegen dat het kiezen nog best moeilijk was. Uiteindelijk koos ik voor het zalmkleurige kaartje met de stippen. Rustig, meisjesachtig maar toch ook stijlvol.

Maar de uitgerekende datum kwam dichterbij en ik besloot om nog eens tussen de geboortekaartjes rond te snuffelen. Ineens kwam ik een ander kaartje tegen, veel vrolijker en heel anders qua stijl. Deze vond ik eigenlijk veel leuker en beter bij ons passen. Ik liet Maikel de kaartjes zien en ook hij vond dit een leuker kaartje. Lekker vrolijk en lekker roze.geboortekaartjeDe keuze was duidelijk. dit ging hem worden. Fuchsia kleurig boerenbont (past wel bij ons toch 😉 ) met een vrolijk poppetje in het midden. Omdat de binnenkant van de kaart erg rustig was, besloot ik om er zelf twee passende plaatjes in te plakken. Dit kon ik super makkelijk zelf doen in de online editor. Eigen teksten toevoegen, een kleurvak, een illustratie of een foto, het kan allemaal en het is niet moeilijk.

Nadat ik de kaart helemaal had gepersonaliseerd, voor zover mogelijk dan, bekeek ik de digitale proefdruk. Hier kan je goed zien hoe het kaartje eruit komt te zien. Na een controle bestelde ik ook maar meteen de gratis proefdruk en al snel kregen we de kaarten binnen. We kregen twee kaartjes, op glanzend papier en op mat papier. Fijn, want zo zie je het materiaal goed en kan je een goede materiaalkeuze maken. Wij kozen voor het matte papier.

Toen Emmi eenmaal geboren was, was het een kwestie van even de goede gegevens erin zetten en in een wip en een scheet waren de kaartjes besteld. Super fijn is dat als je de kaartjes voor 15.00 uur besteld, ze diezelfde dag nog worden gedrukt en verzonden. Ideaal want zo heb je ze de volgende dag al in huis. En fijn detail, de enveloppen zijn voorzien van een plakstrip, zodat je geen 100 enveloppen hoeft te likken 😉

Geboortepost.nl, ontzettend bedankt voor deze mooie geboortekaartjes! We zijn er erg blij mee!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.