Mijn nieuwe mamasieraad!

mamasieraadIk ben een beetje verliefd. Niet alleen op Emmi, daar ben ik namelijk heel erg verliefd op, maar ook op mijn nieuwe mamasieraad. Ik kreeg namelijk een prachtige armband van Kayasieraden waar zowel de naam van Aukje als van Emmi met de hand in zijn gegraveerd…

Al van kinds af aan ben ik dol op sieraden. Wat dat betreft ben ik net een ekster, als het maar een beetje glimt dan vind ik het mooi. En toch heb ik een hele periode weinig tot geen sieraden gedragen. Maar sinds ik moeder ben is daar weer verandering in gekomen, want als moeder wil je je kinderen het liefste zo dicht mogelijk bij je dragen. Klinkt misschien een beetje klef maar zo is het wel. Ik heb dus al een ketting met de voorletters van mijn twee lieve meiden (oké vooruit, die tweede letter hangt er nog niet aan maar dat komt nog wel!) en nu heb ik dus voortaan ook een armband met Aukje en Emmi erop. En hij is mooi!mamasieraadStiekem had ik deze armband al voor de geboorte in huis, dus kreeg ik van Kayasieraden gewoon mijn eerste kraamcadeau. Ik moest hem nog even verstoppen maar vanaf nu mag ik hem dan eindelijk echt dragen, jeej! Meteen na de geboorte een armband om kunnen doen met de namen van allebei mijn meisjes, een beter cadeau voor moeder kan ik niet bedenken hoor 😉 Al kostte het me vooraf wel wat moeite om te kiezen, want er staat zoveel moois op de site! Uiteindelijk heb ik toch gekozen voor deze armband met twee hartvormige bedels eraan. En wat ben ik blij met mijn keuze!

Kayasieraden staat toch wel bekend om haar geboortesieraden. Prachtige sieraden voor baby, voor mama en zelfs voor baby en mama. En nieuw is dat je tegenwoordig de sieraden nog persoonlijker kan maken door ze met de hand te laten graveren. Een naam en/of geboortedatum het kan allemaal. Ideaal als kraamcadeau, grote kans dat er wat kraamtranen gaan vloeien hoor 😉 Fijn bijkomend voordeel is dat graveren gratis is en je sieraad snel wordt geleverd. Super fijn!

Lieve Kayasieraden, bedankt voor deze prachtige armband. Ik ben er ontzettend blij mee!

Liefs Charlotte

Volg je mij al op Instagram, Facebook, Twitter en Bloglovin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.