Win een letterketting in een kleur naar keuze

Letterketting

“Mama, ik wil ook een ketting met mijn letter eraan.” Voorzichtig pakt ze de letter A vast die om mijn nek hangt en met haar grote Puss in Boots ogen kijkt ze me aan. Hoe kan je dit nou weigeren?! Dat kon ik dus niet, maar dat is dan weer mooi meegenomen voor jullie, want ik geef er namelijk ook eentje weg!

Een letterketting

Zodra Aukje geboren was wist ik het zeker, ik wilde een ketting met de letter A eraan. Na de geboorte van Emmi kwam daar een E bij en de keren dat ik de ketting af heb gedaan zijn op één hand te tellen. Dat ik niet de enige ben die de ketting mooi vind wist ik al wel, Emmi zit er bijna dagelijks aan en ook Aukje heeft met enige regelmaat gezegd dat ze ook wel zo’n ketting zou willen. Vorige week was het dan zover, er werd een kinderketting bezorgd voor Aukje en haar dag kon niet meer stuk.

De letter A

Mijn letterketting is goud, maar voor Aukje koos ik een mooie zilveren ketting uit bij Kaya Sieraden. Ik twijfelde nog even voor welke ketting ik zou gaan, want er waren zoveel mooie kettingen. Uiteindelijk koos ik een subtiel, zilveren kettinkje met een kleine letter A, omdat ik ervan overtuigd was dat deze mooi zou staan bij Aukje. Hij lijkt sprekend op mijn ketting, dus ik wist zeker dat ze hem mooi zou vinden.

Letterketting

“Mag ik hem altijd om?”

De letterketting werd bezorgd en nieuwsgierig kwam Aukje aanlopen. Toen ze hoorde dat het pakketje voor haar was begon ze al te stralen, net haar moeder 😉 Ze pakte de ketting uit en was door het dolle heen. Het eerste wat ze vroeg was: “Mag ik deze ketting altijd om houden, ook als ik slaap?”

Win!

Wil jij ook zo’n mooie letterketting van Kaya Sieraden winnen? Laat dan in een reactie weten in welke kleur je de ketting wilt ontvangen (zilver, goud of roségoud) en welke letter je aan de ketting wilt hebben. Als je me volgt op Instagram en Facebook maak je een extra kansje. Het delen van dit bericht of taggen van iemand die ook wel met deze winactie mee wil doen is niet nodig, maar wordt wel gewaardeerd. ? Je kan meedoen met deze winactie tot en met 13 februari. Op 14 februari krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.