Our diary #251

Jaaaaa daar is ze weer hoor 😉 Op donderdagavond al geschreven, maar dat mag de pret niet drukken haha. Een nieuwe diary met nieuwe foto’s van afgelopen week…

Vorig weekend ging ik gezellig samen met een vriend uit eten. Het was heerlijk en erg gezellig! We zouden eigenlijk met z’n drieën gaan, maar Maikel was ziek dus gingen we met z’n tweetjes.

Ondertussen ging Aukje op zoek naar de schat, met een eigengemaakte speurtocht tijdens het oma-kleidochter weekend.
Elk jaar gaat mijn moeder twee weekenden met de meisjes weg. Eerst een weekend met de Aukje, samen met een vriendin en haar kleindochter, en daarna met Emmi. Ze zijn dan dus met twee oma’s en twee kleindochters en de kleindochters zijn inmiddels ook echt vriendinnetjes geworden, zo leuk!
Ze hebben er elk jaar zo ontzettend veel zin in (zowel oma als kleindochter) en ik begrijp wel waarom. Een heel weekend onverdeelde aandacht, hoe leuk is dat?!
Vorig weekend was Aukje dus aan de beurt, dit weekend mag Emmi.
Wat hebben ze genoten!
Maandag mocht ik met Aukjes klas mee naar een museum. Het was ontzettend leuk, fijn dat dit allemaal weer kan.
Daarna ging ik boodschappen doen en werd ik vrolijk ontvangen met deze gezellige ballonnenboog.
Emmi was de hele week ziek, maar had hier even een opleving. Ze speelde zo fijn!
Maar stortte daarna weer helemaal in 🙁
Mijn moeder kwam, vanwege zieke Emmi, dus bij ons in huis oppassen.
En tot slot nog een foto van dit leuke pakket. Ik kocht hem bij de Albert Heijn en het resultaat komt hier een een volgende diary vast nog voorbij.

Dat was het voor nu. Ik heb afgelopen week veel gewerkt dus minder tijd gehad om foto’s te maken. Daarnaast ben ik op dit moment op een persreisje naar Giethoorn, dus volgende week staat er weer een uitgebreidere diary klaar met foto’s van Giethoorn en foto’s van Emmi’s weekend weg. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.