Our diary #229

Het is weer zondag en dat betekent dat er weer een weekoverzicht klaar staat. Dit keer een hele korte, want blijkbaar had ik het deze week te druk om foto’s te maken…

Vorig weekend wilde Emmi maar al te graag helpen met poetsen op de Hoeve. Wellicht had het iets te maken met het feit dat het bijna bedtijd was…

Maandag zat ik klaar voor een online photochallenge.

Normaal is het Emmi die ik gek in bed aantref, maar dit keer was het Aukje die ondersteboven in bed lag.

Dinsdag ging ik naar de kringloop voor wat fotografieprops.

Ook ging ik later deze week nog naar wat andere winkels en dit was de uiteindelijke buit. Helemaal klaar om mooie productfoto’s te gaan maken!

Woensdag stond ik weer een dagje voor de klas, en dus mochten de meisjes na schooltijd weer naar opa en oma.

Donderdagavond kreeg ik ineens enorme buikpijn. Eigenlijk was het bedtijd maar ik kon de meiden echt nog niet naar boven brengen, dus terwijl ik op de bank bij lag te komen speelden Aukje en Emmi heel lief samen spelletjes op Aukjes Chromebook.

Zaterdag ging ik weer een ochtend werken. Normaal gesproken geef ik elke zaterdag twee lesjes achter elkaar, maar één keer per maand zit ik op zaterdagochtend bij de receptie dus dan ben ik wat langer aan het werk.

Maar voor vertrek eerst nog even een lekker ontbijtje voor de meisjes klaar gezet.

Zoals ik al zei, niet zoveel foto’s deze week. Komende week zal ik proberen om er wat vaker aan te denken. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.