Our diary #236

Oeps, een dagje te laat! Maar daarom niet minder leuk toch? 😉 We begonnen de week met een datenight en eindigden de week met het vieren van Aukjes verjaardag, want vandaag wordt ze alweer 8!

Vorig weekend waren de meisjes logeren dus konden Maikel en ik weer een keer een avondje samen weg. Lekker uit eten, naar de bioscoop en nog een afsluitend drankje in de skybar van Eindhoven.

Ondanks het slechte weer toch even een kijkje op het balkon van de skybar.
Zondags was het gelukkig beter weer, dus e meisjes konden lekker naar buiten met opa en oma.
Er werd natuurlijk ook geknutseld.
Zo leuk!
Maandag begon het Sinterklaasjournaal dus we zaten natuurlijk op tijd klaar voor de televisie.
Dinsdag ging ik na schooltijd even met Aukje naar de kapper. Toen we klaar waren startte de auto niet meer. Gelukkig waren we vlakbij huis en kon Maikel komen helpen met startkabels. Meteen maar door naar de garage voor een nieuwe accu.
Woensdag werk ik altijd op school, en dit keer had ik (na schooltijd) een kennismakingsgesprek met onze nieuwe directeur.
Daarna nog even de klas vegen, dat was nodig haha.
En zoals elke week kreeg ik ondertussen weer fijne foto’s van de kindjes.
Ik nam afscheid van mijn vlechtjes, toch twee dagen plezier van gehad en het had volgens mij met gemak nog twee dagen langer kunnen blijven zitten.
Donderdag liet Aukje me het werkstuk zien dat ze met een klasgenootje had gemaakt. Super knap!
Vrijdag wilde de meisjes zo naar school. Aukje zei ’s middags dat ze in de klas toch haar muts maar af had gezet omdat er wat kinderen moesten lachen. Daar was ik al een beetje bang voor, maar ze was zo blij en enthousiast dat ik haar maar gewoon heb gelaten. En nu loste het zichzelf ook wel op.
Ik had donderdag een extra dag gewerkt bij het sportcentrum, maar had het de hele dag koud. Dus vrijdag nam ik mooi dit kacheltje mee 🙂
Zaterdag stond in het teken van de intocht. Met lekkere dingen natuurlijk.
Daarna had Piet het druk met cadeautjes inpakken.
Ik zocht nog wat oude pietenpakjes uit voor op de weggeefhoek.
En maakte mezelf daarna klaar voor een verjaardag.
Welja, tv kijken doen we blijbaar vanaf de salontafel tegenwoordig.
En natuurlijk werden er ’s avonds schoentjes gezet.
Zondag vierden we Aukjes verjaardag. Ik had daarvoor deze prachtige taart en sweets besteld. Aukje was er zo blij mee! En het zag er niet alleen heel erg mooi uit, maar smaakte ook super! Geslaagd middagje!

Op naar een nieuwe week! Vandaag is Aukje jarig en vieren we haar kinderfeestje. Verder hebben de meiden nog een studiedag op de planning staan en heb ik zondag een hele leuke afspraak in Rotterdam. Fijne week weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.